30 / 07 / 2024

kartepe acısu kent ormanı

kartepe acısu kent ormanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Acısu Kent Ormanı alanında yürüyüş tutkunları ile sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdi...

Ev sahibini şikayet eden kiracıya iftira suçundan 10 ay hapis!

Mega kent İstanbul'da bir kiracı, ev sahibinin imzasını taklit ederek tahliye davası açtığını öne sürdü. Söz konusu imzanın kendisine ait çıkması üzerine kiracı, "iftira" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Futures İnvestment Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futures İnvestment Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Gülçin Acısu tarafından kuruldu.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Acısı, Emre Acısu, Ender Erat ve Haşim Acısu ortaklığında kuruldu.

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Acısı, Emre Acısu, Ender Erat ve Haşim Acısu ortaklığında kuruldu.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

kartepe acısu kent ormanı Haberi

kartepe acısu kent ormanı


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Acısu Kent Ormanı alanında yürüyüş tutkunları ile sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdi.


Kartepeliler, hafta sonu Acısu Kent Ormanı’nda başkanlarla sağlıklı yaşam yürüyüşünde buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte 5 kilometrelik parkurda sağlıklı yaşam yürüyüşüne çok sayıda yürüyüş tutkunu katıldı. Yürüyüşte başkanlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş, sivil toplum örgütü temsilcileri belediyelerin daire müdürleri ve Kartepeliler katıldı. Kartepeliler, başkanlarıyla birlikte önce kültürfizik hareketleri yaparak sonra da muhteşem doğa manzarası eşliğinde coşku içinde yürüdü.


Başkanların eşlik ettiği yürüyüş, sabah kahvaltısıyla son buldu. Yürüyüş sonrası başkanlar...