29 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesinden yenileme çalışmaları

Kartepe Belediyesinden yenileme çalışmaları

Kültürel değerlere sahip çıkmak ve eski yapıları geleceğe taşımak adına Kartepe Belediyesi, restorasyon projeleri hazırlatacak.

Kocaeli Kartepe'de yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe ilçesinde yol yenileme çalışmaları yapıyor. Kartepe Orhangazi Caddesi’ndeki imalatlar tamamlandı.

Kocaeli Kartepe Ortaburun yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı.

Metrobüs yolu yenileme çalışması 90 gün sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.

Kartepe Köseköy’de iki cadde yenilendi!

Kartepe ilçesinde çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köseköy’de yer alan ve birbirine bağlanan Nazım Demirci ile Barbaros Hayrettin Paşa caddelerinde yenileme çalışması yaptı.

Kartepe’deki yol çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Kartepe’deki Uzuntarla ve Avluburun arasında yol yenileme çalışması yaptı.

Kartepe'de kaçak yapılaşma denetimleri devam ediyor!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ilçede kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için denetimlerini sıklaştırdı. Yeni müdürlük Yapı Kontrol Müdürlüğü de çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı...

Kartepe Belediyesi kaçak yapılaşma denetimlerini sıklaştırdı!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ilçede kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için denetimlerini sıklaştırdı. Yeni müdürlük Yapı Kontrol Müdürlüğü de çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı...

Kartepe Kent Meydanı'nda ilk tapular verildi!

Kocaeli Kartepe Kent Meydanı'nda ilk tapular verildi. Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kent meydanı projesinin ilk tapularını da hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşadı.

Ruhsat yenileme ücreti 2014!

İmar Kanununda yapı inşaatına 2 yıl içinde başlanması ve 5 yıl içinde ise inşaatının bitirilmesi şartı yer alıyor. Aksi takdirde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, ruhsat yenileme ücreti 2014 ne kadar?

Kartepe yol yenileme çalışması kapsamında 3 bin 250 ton asfalt kullanıldı!

Kartepe’de yol yenileme çalışması yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kurtdere ve Tevfikiye mahalleleri arasındaki yol bölümünde asfalt uygulaması yaptı. Çalışmada 3 bin 250 ton asfalt kullanıldı...

İnşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği!

Yapıya başlama müddeti ruhsat tarihinden itibaren iki yıldır. Bu müddet zarfında yapıya başlanmadığı veya yapıya başlanıp bitirilmemesi halinde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte inşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği...

Yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler!

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Aksi halde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler...

Titanic Otel Kartepe projesi 2.9 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Titanic Otel Kocaeli Kartepe'de 2.9 milyon TL proje bedeliyle inşa edilecek. Eneryapı Mühendislik İnşaat'ın hayata geçireceği Titanic Otel Kartepe projesinin 24 ayda tamamlanması hedefleniyor...

Kartepe Belediyesinden yenileme çalışmaları Haberi

Kartepe Belediyesinden yenileme çalışmaları

Kültürel değerlere sahip çıkmak ve eski yapıları geleceğe taşımak adına Kartepe Belediyesi, restorasyon projeleri hazırlatacak. Bu kapsamda Suadiye Mahallesi’nde bulunan su değirmeni yapısına yeniden işlev kazandıracak proje çalışması ile ilgili ihale açtı.


Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen Suadiye Mahallesi 1573 ile 1572 parselleri arasında bulunan 2. Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirilerek rölöve, restitüsyon, restorasyon ve mühendislik projelerinin hazırlatılması hizmet alım işi 11 Ocak Perşembe günü saat 14.00’de açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale belediye toplantı salonunda yapılacak ve ihaleye yerli istekliler katılabilecek.


Kocaeli...