04 / 05 / 2024

kartepe kent projesi

kartepe kent projesi

Kartepe'nin gelişimi takibinde yeni projeleri getirdi, bunlardan en önemlisi yakında başlavacak olan Kartepe Kent Merkezi projesi.Hızla gelişen bölgede alt yapıyı da aynı hızda ilerleten belediyenin yeni başkanı Hüseyin Üzülmez'de yepyeni projelerle geliş

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Master Villas Kartepe'de maliyetine villa fırsatı! Yeni proje

Master Kartepe Villas projesi Maliyetine ev tarafından, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Avluburun Mahallesi'nin hemen yanında inşa ediliyor.  ''Yüzde yüz maliyetine'' sloganıyla satışa çıkan Master Villas Kartepe projesinde satışlar başladı. İşte ayrıntılar...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Trabzon'da kuyumcu kent inşa edilecek! 

Trabzon'da hasırı ile kazaziyenin yapım aşamalarının da gösterileceği ve ürünlerin satışa sunulacağı "Kuyumcu Kent" projesi için düğmeye basıldı.

Türkiye'de akıllı tarım kentleri inşa edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkındırmayı hedefleyen Akıllı Tarım Kent Projesi'ni hayata geçiriyor. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Söğüt 'Oba Kent Projesi' hayata geçiriliyor!

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, her yıl yüzbinlerce kişinin ziyarette bulunduğu Bilecik'in Söğüt ilçesi, hayata geçirilmesi planlanan projelerin ardından adeta bir film platosu haline gelecek.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Proje "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi. 

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye yeni bir meydan inşa ediyor.

kartepe kent projesi Haberi

kartepe kent projesi

Kartepe dendiğinde akla kış turizmi ve varlık villalar gelirdi. Tatil yerinden Öte anlam taşımayan Kartepe, son yıllardaki hızlı gelişimiyle şehir hayatını doğayla birleştiren yepyeni bir mevkii oldu. 


Kartepe'nin gelişimi takibinde yeni projeleri getirdi, bunlardan en önemlisi yakında başlavacak olan Kartepe Kent Merkezi projesi. 


VİLLAM İLE BAŞLAYAN FURYA 


Şehir merkezinde proje olanakları azalan inşaat firmaları, girdikleri luzlı arayışta ilk olarak Kartepe Üzunçiltlik ve Kfteeköy bölgelerine yöneldi. Pekdemir İnşaat'ın yaptığı Villam projesiyle başlayan furya. Vefa Küçük'ün Vefakent Narlıbahçe veGülbahçe projeleriyle devam etti. Casaba, Meridyen, Carpediem gibi şehre yaklaşık 10 km mesafede yükselen siteler Kartepe'nin bu bölgesini bir anda cazip bir hale getirdi. 


ULUMEŞE İNŞAAT ÖNE ÇIKARDI 


Uzunçiftlik ve Köseköv bölgelerini Sanmeşe takip etli. Sarımeşe Konaklan ile adını duyuran Ulumeşe İnşaat bir anlamda sitelerin Sarımeşe yönüne de...