17 / 05 / 2024

Kaş Havalimanı yapılacak mı

Kaş Havalimanı yapılacak mı

ANTALYA’da TMMOB’a bağlı meslek odalarıyla birlikte, aralarında Baro ve Tabip Odası’nın da bulunduğu 21 meslek kuruluşu, Kaş’ta yapılması planlanan havalimanının karşısında olduklarını açıkladı.

Kaş'taki 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak: İlan verildi, yıkımlar yerel seçimlere kadar tamamlanacak!

Antalya'nın önemli turistik bölgelerinden olan Kaş'ta, aralarında yabancıların da yer aldığı 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı yapılacak. İşte ayrıntılar ve yıkım ile ilgili verilen ilan...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Aileler sakın kaçırmayın... Daha almadıysanız hemen gidin alın. 5.104 TL ödeme yapılacak

Türkiye'de okulların kapanmasının ardından çok sayıda öğrenci karne aldı. Karne alan öğrencilere 5 bin 104 TL ödeme yapılacak. Peki nasıl mı? Aileler almadıysanız kaçırmayın. İşte detaylar...

Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nın ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? İşte detaylar...

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 1.900 TL yardım yapılacak! Bu paraları kaçırmayın!

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tam 1.900 TL yardım yapılacak... Bu paraları kaçırmayın...

Asgari ücrette hesaplar değişti! Temmuz'da asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Yüzde kaç zam yapılacak?

Asgari ücretli milyonlarca çalışan, Temmuz ayında maaşlara ne kadar zam yapılacağını merakla araştırıyor. Peki Temmuz'da asgari ücrete yüzde kaç zam yapılacak? Şu an hangi rakamlar konuşuluyor?

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara verilen zam müjdesinin ardından sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Zam yapılacak mı? 

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Memur zammı için geri sayım resmen başladı. Peki memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak?

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Pek çok kişi tarafından merakla beklenen alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak... Aman kaçırmayın...

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak? Rakamlar peş peşe hesaplandı! 

Asgari ücrete Temmuz ara zammı resmen netleşti. Peki 2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak?

Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memurlara Temmuz ayında yüzde kaç zam yapılacak? Rakamlar peş peşe verildi! 

Milyonlarca memur maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memurlara Temmuz ayında yüzde kaç zam yapılacak? 

Kaş Havalimanı yapılacak mı Haberi

Kaş Havalimanı yapılacak mı

ANTALYA’da TMMOB’a bağlı meslek odalarıyla birlikte, aralarında Baro ve Tabip Odası’nın da bulunduğu 21 meslek kuruluşu, Kaş’ta yapılması planlanan havalimanının karşısında olduklarını açıkladı. Kurul adına konuşan Abit Küçükarslan "Kaş böyle güzel" dedi.


İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısına, Kaş’a bir süredir yapılmak istenen ’Batı Antalya Havalimanı’na karşı mücadele veren Kaş sivil toplum kuruluşları da katıldı.


Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Kaş, Kalkan, Patara Otelciler Birliği, Kaş Sualtı Derneği, ÇEKÜL Vakfı Kaş Temsilciliği, Kaş Çevre Platformu ve Kaş Koruma Platformu’ndan oluşan birliktelik adına konuşan Kadriye Hacımusaoğlu, 25 Şubat’ta Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan 2 uzman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ekiplerinin ilçeye gelmesiyle havalimanından haberdar olduklarını anlattı. Havalimanı için Kaş’ın Çomucak olarak adlandırılan Elmalı Yol Ayrımı- Pınarbaşı- Çukurbağ- Ağullu mahalleleri arasındaki...