30 / 04 / 2024

kasaba 3.etap iş altınhas ödeme planı

kasaba 3.etap iş altınhas ödeme planı

Kasaba 3.etap İş Altınhas ödeme planı kapsamında peşin alımlara yüzde 6,5 indirim yapılıyor. Çekmeköy Ömerli'de yer alan Kasaba 3.etap projesi Mart 2017'de tamamlanacak...

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap için sözleşme imzalandığı açıklandı. Aynı zamanda projede ön talep süreci de başladı. İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 2. Etap ve 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ, Ankara Ayaş 3. Etap için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Ayaş 3. Etap projesinin ihalesini 19 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 83 adet konut yer alacak.

OYAKKENT 3. Etap başlıyor!

İstanbul Başakşehir'de toplam 187 bin 507 metrekare arsa, 333 bin 206 metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek OYAKKENT 3. Etap için düğmeye basıldı. Dev projesinin ihalesi 11 Haziran'da...

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 3.Etap için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Dursunbey 3. Etap için ön kayıtlar başladı!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 170 daireli 3. Etap TOKİ konutlarının ön kayıtları 26 Nisan’a kadar devam edeceğini söyledi.

TOKİ Samsun Havza 3. Etap için çalışmalar başladı!

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı (TOKİ) ziyaret etti. İkiz, Turan ile Havza'da yapılması planlanan 3. etap TOKİ için görüştü.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap için Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

314 milyon 800 bin TL teklifle Gebze Emlak Konutları 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesinde toplamda 86 adet daire yer alıyor. TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Gebze Emlak Konutları 3.etap başvurusu için son 3 gün!

Gebze Emlak Konutları 3.etap başvurusu için son 3 gün kaldı. 18 Kasım'a kadar başvuruların yapıldığı Gebze Emlak Konutları 3.etap için kura çekilişi 20 Kasım Pazar günü...

Kirazpınar Gebze 3.etap Emlak Konut fiyatlar!

Kirazpınar Gebze 3.etap Emlak Konut fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Gebze 3. etap için başvuru süresi 18 Kasım'da sona eriyor...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap inşaat ihalesi 29 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. etap için çalışmalara devam ediyor. Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım için ihale tarihi belli oldu.

kasaba 3.etap iş altınhas ödeme planı Haberi

kasaba 3.etap iş altınhas ödeme planı


İş Altınhas tarafından inşa ediliyor olan Kasaba 3.etap projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy Ömerli'de yükseliyor. Kasaba 3.etap projesi 156 bağımsız üniteden oluşuyor.


Ömerli Kasaba 3.etap projesi 160 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Kasaba 3.etap projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler ve 4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon villalar bulunuyor.



Kasaba 3.etap İş Altınhas ödeme planı!


Peşinde yüzde 6,5 indirimin yapıldığı Kasaba 3.etap İş Altınhas ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra yüzde 0,30 faizle, yüzde 35 peşinat ödemesinden sonra sıfır faizle 24 aya kadar taksitli ödeme imkanı sunuluyor.


Kasaba 3.etap Ömerli projesinde 1+1 evlerin fiyatları 850 bin liradan, 2+1 evlerin fiyatları 960 bin liradan başlıyor. Ömerli Kasaba 3.etap projeinde teslimler Mart...