16 / 05 / 2024

KasapDöner bakü şubesi

KasapDöner bakü şubesi

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Haracçı tarafından açıldı. 

Mimarlar Odası'ndan Bakırköy Belediyesi'ne dava!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin satışa çıkardığı 33 dönümlük yeşil alan için Bakırköy Belediyesi'ne dava açtı.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Özmert tarafından açıldı.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 83 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gedikli tarafından açıldı. 

KasapDöner bakü şubesi Haberi

KasapDöner bakü şubesi

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı. Firmanın bağlı bulunduğu Global Restoran Yatırımları'nın Genel Müdürü Taner İçten, "KasapDöner ile geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik. Bugüne kadar KasapDöner lezzetini 28 farklı restoranla lezzet tutkunlarıyla buluşturduk" dedi. Hedeflerinin yurtdışında büyümek olduğunu dile getiren İçten, "Yurtdışında büyümek, tüm dünyayı markamızla tanıştırmak istiyoruz. Bunun ilk adımını Lefkoşa ile attık, bugün de Bakülü dostları KasapDöner lezzetiyle tanıştırdık. Mayısta şube sayısını 35'e çıkacağız. Yıl sonuna kadar ise bu sayı 60'a ulaşır" diye...