05 / 05 / 2024

Kasapdöner şubeleri

Kasapdöner şubeleri

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

KasapDöner Bakü'de restoran açtı!

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.Kasap Döner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

Tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Gayrimenkul satış işlemlerinin gerçekleşebilmesi için hem alıcının hemde satıcının bazı masrafları ödemesi gerekiyor. Peki, tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Tapu döner sermaye ücreti hangi hallerde ödenir?

Tapu dairesinde yapılan işlemler için belli oranlarda harçlar ödeniyor. Bu harç oranları işlemin türüne göre değişiyor. Masraflar arasında döner sermaye ücreti de bulunuyor. Peki, tapu döner sermaye ücreti hangi hallerde ödenir?

Tapu döner sermaye hesaplama!

Tapu mevzuatına göre bağımsız bölümlerin satış işlemlerinde; Tek işlemde bir adet bağımsız bölüm satışı yapılıyor ise bir adet döner sermaye hizmet bedeli tahsil ediliyor. Peki, tapu döner sermaye hesaplaması nasıl yapılır?

Tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Gayrimenkul devir işlemleri için tarafların belli oranda tapu harcı ödemesi gerekiyor. Ayrıca tapu harcının yanı sıra tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Tapu döner sermaye iadesi!

Tapu döner sermaye bedeli, gayrimenkul devir işlemlerinde alıcı tarafından ödenmesi gereken masraflara arasında yer alıyor. Tapu döner sermaye ücreti, işletmeden işletmeye değişkenlik gösterebiliyor. Peki, tapu döner sermaye iadesi mümkün mü?

Tapu döner sermaye ücretini alıcı mı öder?

Arsa, arazi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların mülkiyet devir işlemleri taşınmazın bağlı olduğu yerin tapu müdürlüğünde gerçekleşiyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini alıcı mı öder? Satıcı mı öder?

Kasapdöner şubeleri Haberi

Kasapdöner şubeleri

KasapDöner yeni şubesini İstanbul Aqua Florya’da açtı. 58. restoranını açan KasapDöner'in bu yıl ki hedefi 80 şubeye ulaşmak. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, büyümeye ilişkin bilgiler verdi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Özürün, “2010 yılında Üsküdar’la tek bir restoranla döner işine girmiştik. 2013 sonunda bu rakam 13’e, 2015’te 33’e yükseldi. Türkiye genelinde 54, yurtdışında 4, toplamda 58 şubemiz var. Hedefimiz 2018 yılı sonuna kadar şube sayımızı 80’e ulaştırmak” dedi.

2017’de KasapDöner şubelerinde toplam 750 ton et  satıldığı belirten Özürün, “Franchise olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Yatırımcılardan 150 bin TL’lik isim hakkı dışında aylık royalty, reklam ve lojistik bedelleri almıyoruz. Bir restoranın ortalama kurulum maliyeti de 400 bin-600 bin TL arasında değişiyor” şeklinde...