05 / 05 / 2024

kasapdöner ve ikisatır viaportta açıldı

kasapdöner ve ikisatır viaportta açıldı

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et ve tavuk ürünlerinde indirim fırsatı başladı. Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Gezer Gültekin, Erdal Gezer ve Güner Gültekin tarafından kuruldu.

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

DMC İpek Yolu Turizm Hizmetleri ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

DMC İpek Yolu Turizm Hizmetleri ve Yatırımları Limited Şirketi; Mehmet Başel, Dimağ Çağıner ve Cem Kanioğulları ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Kapak Maden İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapak Maden İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Kut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Sakarya II A Grubu Maden Ocağı ve Konkasör Tesisi halk toplantısı 11 Haziran'da!

Sakarya ili Akyazı ilçesinde Murat Uzun tarafından yapılması planlanan II A Grubu Maden (Kalker) Ocağı ve Konkasör Tesisi Kapasite Artışı ve Genişletilme projesi ile ilgili halk toplantısı 11 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi, 30 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İşadamları Kulübü'nün birlikte düzenledikleri zirveye, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı destekliyor.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın desteklediği "İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi", 30 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek..

ASR Enerji İnşaat Taahhüt Turizm ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ASR Enerji İnşaat Taahhüt Turizm ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi, Viktor Karii Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta kuruldu.

Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Erdem Yılmaztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Erinç Özada Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Berrin Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Terrace Fulya Center Şişli'de kuruldu.

kasapdöner ve ikisatır viaportta açıldı Haberi

kasapdöner ve ikisatır viaportta açıldı

Global Restoran Yatırımları A.Ş, bünyesinde bulunan KasapDöner ve İkiSatır markalarının birarada bulunduğu konspetini Beylikdüzü ve Üsküdar’dan sonra Viaport’ta da hizmete sundu.

“Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganıyla, sıradışı reklamları ve tamamen bifteklik etten ürettiği dönerinin lezzeti ile tanınan KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport’ta et tutkunlarına kapılarını açtı.


Herkese bayram hediyesi

Yılbaşında devreye aldıkları mobil uygulamaları “KasapDöner Müdavim” ile müşterilerine kullandıkça puan kazandıran, doğrumgünü ve özel günlerde hediyeler gönderdiklerini belirten Özürün, şu ana dek 22.000 kişinin müdavim klubüne üye olduğunu iletti.


Bayramda uygulama aracılığı ile tüm KasapDöner müdavimlerine sanal kazı kazan kartı gönderdiklerini ve tüm kartların da hediye içerdiğini hatırlatarak “Hediyelerini kullanmaları için misafirlerimizi şubelerimize bekliyoruz”...