18 / 05 / 2024

Kasgeg ılgaz tünelini ziyaret etti

Kasgeg ılgaz tünelini ziyaret etti

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, yapımına başlandığı günden bu yana hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğü Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti.

Çankırı Korgun ve Ilgaz için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Korgun ve Ilgaz sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Korgun ve Ilgaz için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir’in en uzun tüneli için yeni ihale!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in en uzun tünelini tamamlamak için harekete geçti.

Los Angeles Tüneli 18 Aralık’ta açılıyor!

Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun zamandır beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağı açıkladı. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2019'da açılacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kazı çalışmaları biten Mecidiyeköy- Mahmutbey metro tünelini yürüyerek inceleme yaptı. Başkan Topbaş metronun 2019 yılının ilk aylarında açılacağını söyledi.

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Ilgaz Tüneli 718 milyon liraya mal oldu!

Ilgaz Dağı geçişini 8 dakikaya indiren tünel hizmete açıldı. Türkiye’nin 130 yıllık hayali olan tünel, 718 milyon liraya mal oldu.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli bugün açılıyor!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" bugün hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli yarın açılıyor!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı’na inşa edilen tünel yarın açılıyor. Bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerin İç Anadolu’dan Batı Karadeniz’e kolay ve hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Ilgaz tüneli'nde geri sayım başladı!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" 26 Aralık'ta hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli 2 gün sonra açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın 4 milyar liraya mal olan 151 tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, 151 eseri tek tek saymanın mümkün olmadığını söyleyerek Türkiye’ye toplu açılış geleneğini getirdiklerini dile getirdi.

Ilgaz Tüneli 26 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Aralık Pazartesi günü Ilgaz Tüneli'nin açılışının yapılacağını belirterek, "Yine Türkiye'nin büyük bir eserini açacağız. 130 yıllık hayal gerçek oluyor. Ilgaz tünelleri hizmete giriyor. İki tünel, her birinin boyu 6,5 kilometre. " dedi.

Kasgeg ılgaz tünelini ziyaret etti Haberi

Kasgeg ılgaz tünelini ziyaret etti

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, yapımına başlandığı günden bu yana hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğü Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti.  Yapımı tamamlandıktan sonra Türkiye’nin en uzun tünellerinden birisi olma unvanını kazanacak olan Ilgaz Tüneli’ni ziyaret eden KASGEG, tünel hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tünelin önemine dair açıklamalarda bulunan KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, tünelin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Küçükşabanoğlu, şunları söyledi: “Kastamonu için çok büyük önemi olan Ilgaz Tüneli’ni ziyaret ettik. Yetkililerden bilgi aldık. Bu projenin gerçekleşmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Küçükşabanoğlu, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin, Ilgaz Tüneli’nin ismine, bölgede dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konvoyuna saldırı sonrası şehit olan Recep Şahin’in isminin verilmesi teklifini de desteklediklerini...