01 / 05 / 2024

Kasım Yılmaz taziye

Kasım Yılmaz taziye

Sinpaş Holding'in Genel Müdürü Seba Gacemer'in babası Kasım Yılmaz vefat etti. Sinpaş Holding taziye ilanı yayınlattı.

Madame Coco’da Muhteşem Kasım! Yüzde 50 indirime ek sepette sürpriz fırsat!

Alışveriş tutkunlarını coşturan Kasım ayı indirimlerine Madame Coco da katıldı. Tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimlere ek olarak sepette de fiyatlar yüzde 10 daha düşüyor. İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Muratoğlu ve Kasım Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Mekan Yapı'nın acı günü! Hanife Yılmaz vefat etti!

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

Seba Gacemer'in babası Kasım Yılmaz vefat etti!

Sinpaş Holding'in Genel Müdürü Seba Gacemer'in babası Kasım Yılmaz vefat etti. Sinpaş Holding taziye ilanı yayınlattı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclisi 2. Oturumu gerçekleşti. Yılmaz İçöz Sahnesinde düzenlenen ve ilk oturumda gündem maddelerinin görüşüldüğü meclisin ikinci bölümünde komisyonlara havale edilen raporlar görüşüldü.

Arz Yapım Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Yapım Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Kasım Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Küçükpiyale Mahallesi, Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesi'nde kuruldu.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kasım ayı toplantısını yaptı. Toplantıda 97 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında Başkanvekili Mehmet Savruk, Aralık ayında başlayacak yeni uygulama ve 1 Kasım seçimlerine ilişkin açıklama yaptı

KÖY projesi’nden Kasım ayına özel kampanya fırsatı!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi 9 Kasım'da toplanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısını 9 Kasım Pazartesi günü yapacak. Toplantıda Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bütçeleri ve performans programları da ele alınacak.

Kasım Yılmaz taziye Haberi

Kasım Yılmaz taziye

Sinpaş Holding'in Genel Müdürü Seba Gacemer'in babası Kasım Yılmaz vefat etti.Cenazesi bugün öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek. Sinpaş Holding taziye ilanı yayınlattı.


Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...