05 / 05 / 2024

kasımda en çok konut nerede satıldı

kasımda en çok konut nerede satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde konut satışları 2015 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,1 oranında artarak 106.008 oldu.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok konuşulacak emekli maaşı paylaşımı: Seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!

Emekli maaşları gündemden düşmezken, ünlü ekonomist Mert Başaran da yaptığı paylaşımda "Şu emeklilerin maaşlarını lütfen düzeltin" diyerek, bu seçimde en çok etkileyecek konunun bu olacağını söyledi.

Bu hafta en çok borsa yatırımcıları kazandı!

Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu hafta en çok borsa yatırımcılarının kazandığını söyledi.

2023’ün en çok kazandıranları! Altın mı, dolar mı, arazi mi, borsa mı, konut mu?

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’ün en çok kazandıranlarını yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

2023’te en çok kazandıran hisseler!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’te en çok kazandıran hisseleri açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Seçim sonrası en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda seçim sonrası en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri açıkladı. İşte o paylaşım...

Kadın-erkek konut arama oranı tersine döndü! Kasım ayında en çok konut arayan kadınlar oldu! 

Türkiye genelinde kasımda konut arayanların çoğu kadınlar oldu. Kasımda konut arayanların yüzde 44'ü kiralık yüzde 56'sı ise satılık konut aradı. 

Türkiye'nin en çok ve en az konut satılan illeri belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerine göre, Kasım 2023'te satışlar yüzde 20.6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Peki, en çok konut satılan iller hangisi oldu?

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

İTO açıkladı! İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün erkek paltosu...

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığını korumak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile, geçen kasım ayında gerçekleşen İstanbul'da perakende rakamı en çok yükselen ve azalan ürünleri, fiyatları ve değişim oranları ile beraber duyurdu.

Kasım’da en çok bu otomobiller satıldı! O marka resmen atağa kalktı! İşte detaylar!

Kadım ayını geride bırakırken, en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte Kasım ayında en çok satılan otomobillere dair detaylar!

E-ticarette vatandaşların en çok şikayet ettiği konular belli oldu!

Kasım indirimleriyle birlikte en hareketli dönemlerinden birini yaşayan e-ticaret sektörüyle ilgili çarpıcı veri ortaya çıktı. Alışverişinden memnun kalmayanların buluştuğu platform Şikayetvar, 2022 yılının ilk 10 ayında en çok şikayet edilen konuları açıkladı.

Hepsiburada’da Efsane Kasım fırsatları başladı! İşte en çok indirime giren 5 ürün! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'da Efsane Kasım indirimleri başladı. Peki en çok indirime giren fırsat ürünleri hangileri oldu? İşte detaylar...

Altın kasımda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Şimdi bakmayan pişman olur!

Yatırımcıların en çok araştırdığı konular arasında yer alan altın fiyatlarının kasımda göreceği seviye açıklandı. Analistler son uyarıyı yaptı! İşte gram altının kasımda göreceği o rakam…

kasımda en çok konut nerede satıldı Haberi

kasımda en çok konut nerede satıldı

Eylül ayında düşüş yaşayan konut fiyatları ekimde yakaladığı artış trendini kasım ayında da sürdürdü. Türkiye’de 2015 Kasım ayında 106 bin 8 konut satıldı.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde konut satışları 2015 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,1 oranında artarak 106.008 oldu.


Konut satışlarında, İstanbul 20.082 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 18,9) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 11.368 konut satışı (yüzde 10,7) ile Ankara, 6.522 konut satışı (yüzde 6,2) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 7 konut ile Hakkari, 12 konut ile Ardahan ve 47 konut ile Şırnak oldu. 


İpotekli konut satışları


Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22,7 oranında azalış göstererek...