19 / 05 / 2024

kaski

kaski

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Bugün yapılacak söz konusu ihaleler; Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu ilçelerine kuyu binası yapım ihalesi ile Develi, Yahyalı, Pınarbaşı, Felâhiye, Tomarza, Yeşilhisar ilçelerine kuyu binası yapım işi ihalesi.” dedi.

KASKİ ihalelere hız verdi!

KASKİ Genel Müdürlüğü ihalelere hız verdi. KASKİ, iki yeni ihalenin gerçekleştiğini belirtti. KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kayseri KASKİ kuyu binası ihalesi yapıldı!

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Bugün yapılacak söz konusu ihaleler; Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu ilçelerine kuyu binası yapım ihalesi ile Develi, Yahyalı, Pınarbaşı, Felâhiye, Tomarza, Yeşilhisar ilçelerine kuyu binası yapım işi ihalesi.” dedi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ve KASKI Genel Müdürü Mustafa Altunok ile birlikte düzenlediği toplantıda, TOKİ işbirliğiyle 10 bin konut yapacaklarını söyledi.

Kaski'den iş güvenliği ihalesi!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce, ‘İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi hizmet alım işi’ ihalesinin, açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

Ender Batukan: Kayseri tüm ilçelere yatırımlarımız olacak!

Genel Müdürü Ender Batukan, gazetemize KASKI'nin ilçelere yaptığı hizmetlerden bahsetti. Bütünşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen KASKI'de, yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

KASKİ içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesi gerçekleşti!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce “Fatih-Serçeönü mahalleleri kısmi içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi..

KASKİ inşaat işi ihalesinde teklifler verildi!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce, ‘Erciyes Dağı içme suyu drenaj hattı inşaat işi’ ihalesinin, açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi..

KASKİ'de ilçelerin ihaleleri devam ediyor!

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, Akkışla, Bünyan, Felâhiye, Özvatan ve Sarıoğlan ilçeleri merkez ve köylerindeki içme suyu tesislerinin tamir ve tadilatlarının yapım ile muhtelif yerlerine açılacak 18 adet sondaj kuyuları için ihale yapacak...

Sivas'ın çehresi değişiyor!

Sivas Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesi, Kaski Sanayi ve şehrin faizli bölgelerinde kentsel dönüşüm başlatıldı. Belediye Sivas'ın çehresini değiştirmek için adım altı.

Kaski'de iki ihale yapıldı!

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan ihalelerin Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda yapıldığını ve KASKİ'nin resmi web sayfasından (www.kaski.gov.tr) canlı olarak verildiğini dile getirdi.

Kaski'de 2 ihale için teklif verildi!

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce 'Muhtelif çapta soğuk su sayacı alımı ile Molu mahallesi içme suyu terfi ve şebeke hattı inşaatı yapım işi' ihalelerinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

KASKİ'de iki ihale sonuçlandı!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi. İhaleler Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldı ve KASKİ'nin resmi sayfasından canlı olarak verildi.

kaski Haberi

kaski

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen iki ihale, Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İhalelerin yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldığını açıklayan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Bugün yapılacak söz konusu ihaleler; Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu ilçelerine kuyu binası yapım ihalesi ile Develi, Yahyalı, Pınarbaşı, Felâhiye, Tomarza, Yeşilhisar ilçelerine kuyu binası yapım işi ihalesi.” dedi.


Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini belirterek, ihaleler ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Bugün gerçekleştirilen söz konusu ihalelerden; Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu ilçelerine kuyu binası yapım ihalesine 8 firma katıldı.. Bunlardan: Açılım Teknik 723.000,00 lira, Akdeniz Mimarlık 728.000,00 lira, Alternatif Plan Proje 747.800,00 lira, Ülker Taah. 761.000,00 lira, Ecesu Enerji 773.000,00 lira, Korkmazlar İnş. 775.000,00 lira, Gelişim İnş. 894.245,00 lira,...