28 / 04 / 2024

kasko

kasko

Hiç trafiğe çıkmasa, hiç akaryakıt kullanmasanız bile kapının önünde tuttuğunuz bir otomobilin yıllık faturası epey kabarık. Bu fatura 2023 zamlarıyla birlikte epey can yakacak gibi. İşte yatan bir otomobilin yıllık masrafı...

Yapı Kredi'den yüzde 50'ye varan kasko indiriminde son gün! Kaçırmayın..

Yapı Kredi’den aracınız için kasko poliçenizi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçeneğini kullanarak yüzde 50'ye varan fiyat avantajından faydalanabilirsiniz. Kasko sigortasında %50'ye varan indirimlere ek kasko tutarının %10'u kadar puan Yapı Kredi'den hediye!

Kasko fiyatları aldı başını gidiyor! Kasko fiyatlarında son rakamlar

Eylül'de kaskosunu yenilemek isteyen araç sahipleri astronomik rakamları gördü. Poliçelerini yenilemek isteyenler neredeyse yüzde 500'lük bir zam oranı ile karşı karşıya kaldı. Peki kaskosunu yenilemekte güçlük yaşayan vatandaşlar ne yapacak?

Araç sahipleri dikkat! 1 Eylül'den itibaren zamlanacak!

Artan akaryakıt zamlarının ardından araç sahiplerini ilgilendiren bir zam haberi daha geldi. Araç fiyatlarındaki artışla birlikte kasko fiyatları da geçtiğimiz senenin temmuz ayından bu yana yüzde 250 arttı.

Kasko yaptırmak artık lüks mü olacak! Fiyatlardaki artış can yakmaya başladı!

Kasko fiyatları giderek artmaya devam ediyor. SEDDK tarafından trafik sigortası fiyatlarına getirilen yeni düzenlemeyle daha da yükselmesi bekleniyor. İşte detaylar!

Araç sahipleri zam yağmuruna tutuldu! Bundan sonra daha dikkatli olunmalı! İşte detaylar!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir haber geldi. Artan enflasyon ile birlikte artık araç sahipleri, arabalarını kullanırken artık daha dikkatli olmak zorunda kalacak. İşte detaylar!

Araba sahiplerini kahreden haber! Tam yüzde 125 zam!

Arabası olan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Fiyatlar arttı. Geçen sene 2 bin lira iken bu sene 4.500 TL seviyesine kadar çıktı. Pek çok kişi artışın nedenini merak ediyor. İşte kasko fiyatları ile ilgili detaylar...

Bütçe dostu 3 kasko paketi! Bu fırsatı kaçırmayın

Bahar aylarının gelişiyle birlikte yaz tatiline adım adım yaklaşan tatilciler yola çıkmadan önce otomobilleri için uygun kasko paketleri araştırıyor. Akıllarında kasko paketleriyle ilgili birçok soru olan otomobil sahipleri bütçelerine uygun kasko paketleri arayışında. Peki hangi firmanın hangi kask

Evi ve arabası olanlara kötü haber! Sigorta fiyatları fırladı!

Kaza, yangın gibi her türlü riske karşı mal sahibini güvence altına alan ve zararını karşılamaya yarayan Kara Taşıtları Sigortası (Kasko) ve konut sigortasının fiyatları yüzde 50 zamlandı.

Kasko fiyatları enflasyonu aştı! Araç başına 8 bin 437 liraya yükseldi!

TÜİK 2023 enflasyonu yüzde 62 olurken,  araç kasko fiyatlarından yılın ilk 11 ayında yüzde 95'lik artış yaşandı.

Kasko şirketleri mesleğe özel indirim yapıyor? Hangi mesleğe, ne kadar indirim uygulanacak?

Sigorta firmaları riski düşük meslek gruplarında yer alan müşterilerinin kasko poliçelerine yüzde 35'lere varan indirimler uygulamaya başladığını açıkladı. Bu indirimlerden yalnız meslek sahibi değil, aileleri de faydalanabiliyor. İşte haberin detayları...

Araç fiyatlarındaki düşüş kasko poliçe fiyatlarını da düşürdü...

Sıfır ve ikinci el araç rakamlarında yaşanan azalma, kasım ayı sonu itibarı ile poliçe primlerinde de yüzde 7'lik düşüşü de beraberinde getirdiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Araç sahipleri elini çabuk tutsun kasko fiyatları düştü...

Araç fiyatlarının artması dolası ile sigorta bedellerini de yansımış durumda. Ancak sektör temsilcileri, son dönemde sürecin tersine dönerek poliçe rakamlarının azalmaya düşmeye başladığını açıkladılar. Sektörü yakından ilgilendiren haberin detayları...

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Araç sahipleri için kırmızı alarm! Kasko ve trafik sigortası fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Otomobil piyasasında fiyatların düşmesiyle beraber, kasko fiyatlarında da düşüşler görüldü. Bu gelişmelerin ardından gözler trafik sigortası fiyatlarına çevrildi. Peki trafik ve kasko fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Elektrikli aracı olanlar daha avantajlı: Daha az kasko ve sigorta tutarı ödüyorlar

Elektrikli araçlar için kasko sigortası yaptırmak isteyenler, standart içten yanmalı araçlardan farklı işlemleri yapabilirler. Bu işlemler elektrikli aracı olanlara daha fazla avantaj sunuyor. Elektrikli araçların kasko tutarları benzer özelliklere sahip içten yanmalı araçlardan daha düşük olabilir.

Fiyatlar dengesini yitirdi! İşte kasko değerlerindeki son durum

Araç ve yedek parça maliyetlerinin yüksekliği, vatandaşları kasko poliçelerine daha çok yönlendiriyor. Ancak bu talep artışı kasko fiyatlarında da bir yükselişi beraberinde getiriyor. Piyasada kasko bedelleri ne durumda?  İşte son dönem kasko piyasası hakkında bilgiler...

Kaskoda talep bir yılda 3 kat arttı! İşte en uygun kasko paketleri!

Türkiye’de her 4 araçtan 3’ünün kaskosu bulunmuyor. Sigorta şirketleri ise kasko oranını artırabilmek amacıyla klasik kaskoya kıyasla fiyatı yüzde 30 ile 60 bandında daha ucuz yeni kasko paketleri çıkartmaya başladı. Bu kapsamda, son 1 senede ucuz kaskolara olan talep 3 katına varan oranlarda arttı.

Kaskoda cam değişimi teminat altında mı? Cam değişimi hasarsızlık indirimini etkiler mi? İşte, kaskoda püf noktaları!

Araç maliyetlerindeki artış nedeniyle herhangi bir kaza sonrası mağdur olmamak için trafik sigortası ve kasko yaptırmak önemli. Ancak sigorta sonrası herhangi bir mağduriyet yaşamamak için de bazı püf noktalarını bilmek gerekiyor. İşte, kasko yaptırırken dikkat edilmesi gereken konular…

Araç sahipleri dikkat! Çok konuşulacak karar resmen açıklandı! Acilen göz atın!

Arka arkaya gelen akaryakıt zamlarının ardından resmen şoke olan araç sahiplerine kasko ödemeleri konusunda müjdeli haber Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, kasko sigortasında tutarın yüzde 10’u kadar Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

kasko Haberi

kasko

Otomobilin yatırım aracı olarak görülmeye başlamasıyla birlikte sıfır otomobil almak pek çok gelir grubu için hayal haline geldi. Diyelimki arabanız vardı ya da bulup buluşturup bir otomobil aldınız. Bu sefer de yıllık masrafları ile başınız ağrıyacak zira otomobille ilgili her harcama kalemi yapılan zamlarla ikiye katlandı. TGRT Haber motorlu taşıtlar vergisi, trafik sigortası, kasko, bakım, servis, araç muayenesi, gibi kalemlerde yaşanan artışları tek tek ele aldı.

Otomobil almak giderek lüks bir hale gelse de toplu taşımadaki eksiklikler ve otomobil sevdası insanları otomobil sahibi olmak konusunda güdülüyor. Fiyatların aşırı yükselmesi ve taşıt kredilerine ulaşmada yaşanan sorunlar nedeniyle satışlar geriliyor. Otomobili olmayan ayrı dertli, olan ayrı çünkü; arabanın masrafı hiç bitmiyor.

Araç muayenesi, trafik sigortası, kaskosu, bakımı derken masraflar cep yakıyor. Yapılan hesaplamalara...