29 / 04 / 2024

Kaşmir Center nasıl olacak

Kaşmir Center nasıl olacak

Kaşmir Göl Evleri'ni teslim eden Kaşmir Yapı, Ankara Eryaman'da yeni projesi Kaşmir Center için hazırlanıyor. Susuz Gölü'nün yanı başında yükselecek olan Kaşmir Center'da 450 konut ve 80 ticari ünite olacak...

Dönüm nedir? Dönüm nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul yatırımı olanlar tarafından 'dönüm' kavramı sıklıkla duyulur. Bu kavram günümüzde emlak sitelerinde de taşınmaz ürün özelliklerinde kullanılıyor. Arazi alanlarının büyüklüğünü ifade eden dönüm kaç metrekaredir ve nasıl hesaplanır? İşte dönüm kavramı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yapı'dan 2 yeni proje!

Ankara, Kaşmir Yapı A.Ş. güvencesinde iki yeni proje ile tanışıyor. Eryaman’ın benzersiz lokasyonunda konumlanan Kaşmir Mavi Orkide; ferah ve modern daireleri, Göksu Parkı’nın en yakınında konumlanmasıyla, yanı başında yer alan Kaşmir Center AVM ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.

Kaçak kat nasıl tespit edilir?

İmar Kanunu'nun 32. maddesine göre inşa edilmeyen yapıların tespit edilmesi halinde idareler, inşaatı durduruyor ve yıkım gerçekleşebiliyor. Peki, kaçak kat nasıl tespit edilir?

Mirastan mal kaçırma davası nasıl açılır?

Mirasbırakan kimseler, mirasçılarından mal kaçırma maksadı ile taşınmazlarını mirasçılarına devrederek diğer mirasçılarını miras paylarından mahrum bırakabiliyor. Peki, mirastan mal kaçırma davası nasıl açılır? İşte yanıtı..

Elektrik kaçağı ihbarı nasıl yapılır?

Elektriğin her ne sebeple olursa olsun sayaçtan geçirmeksizin veya sayacı (ölçü sistemini) bozarak kullanılması kaçak elektrik kullanımı olarak tanımlanıyor. Peki, kaçak kullanım cezası nedir? Elektrik kaçağı ihbarı nasıl yapılır?

Elektrik kayıp kaçak bedeli nasıl iade edilir?

Elektrik faturasında abonelerden kayıp kaçak bedeli de talep ediliyordu. Ancak Yargıtay kararına göre bu bedel artık alınmayacak, alınanlar da iade edilecek. Peki, elektrik kayıp kaçak bedeli nasıl iade edilir?

Ankara Kaşmir Center satılık!

Ankara'nın Eryaman ilçesinde hayata geçen Kaşmir Center projesi Susuz Gölü'nün yanında inşa edilecek. Ankara Kaşmir Center satılık daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yayılacak.

Ankara Kaşmir Center adres!

Ankara Eryaman'da hayata geçen Kaşmir Center Projesi Kaşmir Göl Evleri'ne komşu olarak inşa ediliyor. Projede 450 konut ve 80 ticari alan yer alıyor. Ankara Kaşmir Center adres bilgileri şöyle:

Kaşmir Center satış ofisi iletişim!

Kaşmir Center Göksu'da 18 blok halinde 450 adet konut ve 80 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede yer alan daireler Kaşmir Yapı tarafından hayata geçiyor. Kaşmir Center satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kaşmir Center Göksu telefon!

Ankara'nın Eryaman ilçesinde Susuz Gölü'nün yanında hayata geçirilen Kaşmir Center 18 ile 25 kat yüksekliklerinde bloklardan oluşacak. Kaşmir Center Göksu telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Kaşmir Center Evleri nerede?

Toplam 55 bin 273 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Kaşmir Center Kontuları 18 ve 25 katlı 14 blok halinde inşa ediliyor. Peki Kaşmir Center Evleri nerede?

Kaşmir Center Ankara iletişim!

Gülsan Holding, Köroğlu, MNT İnşaat imzası taşıyan Kaşmir Center Evleri 450 tane konut ve 80 tane ticari birimden oluşuyor. Kaşmir Center Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kaşmir Center nasıl olacak Haberi

Kaşmir Center nasıl olacak


Kaşmir Göl Evleri'ni hayata geçiren Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığındaki Kaşmir Yapı, Ankara'da yeni projesine hazırlanıyor. Projenin adının Kaşmir Center olması planlanıyor. Kaşmir Center projesi Ankara Eryaman'da Göksu Mahallesi'nde Susuz Gölü'nün yanı başında yükselecek.



Kaşmir Göl Evleri'nin yanındaki arsada hayata geçirilecek olan Kaşmir Center projesi Kaşmir Göl Evleri'nin etabı olarak değil, ayrı bir proje olarak satışa sunulacak.



Kaşmir Center projesi 450 adet konut ve 80 adet ticari üniteden meydana geliyor. 55 bin 273 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Kaşmir Center projesi 13 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşuyor. Projede bloklar 18 - 25 kat arasında tasarlandı. 



Kaşmir Center projesinde 6 adet daire tipi olacak. Yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanı...