02 / 05 / 2024

Kastamonu 3 yıldaki yatırımları

Kastamonu 3 yıldaki yatırımları

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 228 kategoride toplam 957 proje üzerinde çalıştıklarını, üç yıl içinde toplam 140 milyon TL’yi aşan yatırım gerçekleştirdiklerini ve Kastamonu için özel projelerinin süreceğini söylüyor...

Yabancıya konut satışında zirve Alanya’nın! Konutların değeri 3 yılda yüzde 750 arttı!

Antalya’da yabancıya konut satışta Alanya zirveye oturdu. 2023 yılında sıfır 100 metrekare bir daire yaklaşık 5.000.000 lira ile 6.000.000 TL arasında satıldı. Böylece son 3 yıldaki değer artışı oranı yüzde 750 - 850 arasında değişiyor.

Yiğitler Barajı 3 yıl içinde tamamlanacak!

Kemalpaşa'nın su ihtiyacını karşılayacak Yiğitler Barajı'nın yapımı için iş birliği protokolü imzalandı. Baraj 3 yıl içinde tamamlanacak.

Elite World Oteller Zinciri 3 yılda 4 otel açacak!

Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi.

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

Bayraklı Medikal AVM 3 yılda tamamlanacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, yeni projelerini açıkladı. İnşaat alanında 8 farklı projelerinin tamamlandığını kaydeden Kalı, Bayraklı'daki Medikal AVM'nin ise 3 yılda faaliyete geçeceğini söyledi.

Kendi iş yerini açan 3 yıl gelir vergisi ödemeyecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kendi iş yerini açan gençlerden 3 yıl boyunca gelir vergisi almayacaklarını bildirdi.

İzmit Belediyesi'nden 3 yıl kiralık kapalı otopark!

İzmit Belediye Başkanlığı, Ömerağa Mahallesi'nde bulunan Belsa Plaza İş Merkezi'ndeki alanları 3 yıllığına kiraya veriyor. İhaleleri 4 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Türkiye'de konut fiyatları 3 yılda yüzde 61 arttı!

Türkiye konut fiyat artışında son 3 yıllık verilere göre Hong Kong'un ardından 2. sırada bulunuyor. Ateşi bir türlü sönmeyen dolar kurunun etkili olduğu artışlarda, vatandaşın yüksek alım talebi de fiyatları tetikliyor.

İstanbul'a 3 yıl içinde 31 yeni AVM mi açılacak?

Yeni AVM'lerin açılmasını yeni rant projeleri olarak açıklayan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Şimdi İstanbul'da 3 yıl içinde 31 yeni AVM açılacakmış." dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.

İzmit Belediyesi'nden 3 yıl kiralık 11 gayrimenkul!

İzmit Belediye Başkanlığı, 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Aralarında otopark, kafeterya, taksi durağı, büfe, gazete satış yeri ve dernek lokali olarak kullanılan işyerleri 3 yıllığına kiraya verilecek.

Zigana Tüneli'nin inşaatı 3 yılda bitecek!

Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan tarihi İpek Yolu üzerindeki yeni Zigana Tüneli’nin yapımına eylülde başlanacak. 500 milyon liraya mal olacak tünelin 3 yıl içerisinde bitirilerek ulaşıma açılması bekleniyor.

Cerrahpaşa Tıp Müzesi'nin restorasyonu 3 yıldır sürüyor!

Dünyada en nitelikli koleksiyonların bulunduğu 10 müzeden biri olan Cerrahpaşa Tıp Tarihi Müzesi, 1 yıl içinde restorasyonu tamamlanıp bitirilmesi gerekirken 3 yılda bitirilmedi.

Kastamonu 3 yıldaki yatırımları Haberi

Kastamonu 3 yıldaki yatırımları

KASTAMONU Belediye Başkanı Tahsin Babaş, geride bıraktığı üç yılın değerlendirmesini yaparken, gerçekleşmesi için büyük çaba sarf ettiği Kırık Barajı projesini ön planda tuttu.

Başkan Babaş’ın, yapımı tamamlanan Seyrangah projesinde basm toplantısına AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, AK Parti 11 Başkanı Halil Uluay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Vakıllar Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik, bazı kurumlarm müdürleri, muhtarlar, belediye meclisi üyeleri, partililer, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Babaş, 228 kategoride toplam 957 proje üzerinde çalıştıkları üç yılda Kastamonu’ya toplam 140 milyon TL’yi aşan bir yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.



KÜLTÜREL POTANSİYEL

Göreve geldikten sonra ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ‘Şehir Çalıştayı’ düzenleyip şehrin ihtiyaçlarına göre bir yol haritası...