06 / 05 / 2024

Kastamonu Başköy acele kamulaştırma

Kastamonu Başköy acele kamulaştırma

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Kepez Başköy'e Hurdacılar Sitesi geliyor!

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor. İşte Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri...

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Projede toplamda 250 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuruları ne zaman?

Kastamonu'da Köy Evleri, Ekoturizme Kazandırılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyünde bulunan köy evleri, eko turizme kazandırılmaya devam ediyor.

Kastamonu Küre İmralı Köyü'nde yeni cami yapılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı İmralı Köyü Çırak mahallesinde geçtiğimiz aylar içerisinde inşaatına başlanılan cami inşaatına hayırseverlerden yardım bekliyor.Cami 200 kişilik olup, içerisinde,cenaze yıkıma yeri olacak

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Kütahya Porsuk Barajı kıyı kenar çizgisi çalışması başladı!

3621 Sayılı Kıyı Kanunu ve Yönetmeliği kapsamında Porsuk Baraj Gölünün Kütahya sınırları içerisinde yer alan kısmı için kıyı kenar çizgisi tespit komisyonu çalışmaları başladı...

Beylikdüzü için 3 Köy 3 Meydan projesi başlıyor!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak 3 Köy 3 Meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. Başkan Ekrem İmamoğlu, genç yeteneklere teslim ettikleri proje için “3 üniversite ile kurduğumuz bu işbirliği çok anlamlı.” dedi.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi'nin başlangıç toplantısı 3 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla başlatılan “Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi”nin başlangıç toplantısı düzenlenecek. Başlangıç toplantısına eş finansman sağlayan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu yetkilisi de iştirak edecek.

Kastamonu Başköy acele kamulaştırma Haberi

Kastamonu Başköy acele kamulaştırma

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santralinin Yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma işlemleri 114 ada 110, 111, 112, 113 ve 114 parselde yapılacak.

Kastamonu İlinde Tesis Edilecek Başköy Regülatör ve Hidroelektrik Santralinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için