05 / 05 / 2024

Kastamonu Belediye imar planı

Kastamonu Belediye imar planı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kuzeykent'e yapılacak revize imar planı çalışması hakkında bilgi verdi. Babaş: '' Spekülasyonlara izin vermem'' şeklinde konuştu.

Belediyeden konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 819 metrekare alana sahip.

O ilde konut imarlı iki arsa satılacak!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Kuzeykent'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Avan proje tasdik ücreti 2021!

Avan projenin tasdik edilmesi için belediye imar birimine belli oranlarda harç ödeniyor. Peki, avan proje tasdik ücreti ne kadar oldu?

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Kastamonu'da 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Kastamonu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptığı açıklamada “Hayata geçireceğimiz dev projelerimizin ihalesi için gerekli talimatları verdik ve çalışmalar başladı. Bu doğrultuda yaklaşık 200 milyon TL’lik yatırımın startını vermiş olacağız” dedi.

Avan Proje Tasdik Ücreti 2019!

Avan projenin tasdik edilmesi için belediye imar birimine belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, avan proje tasdik ücreti 2019 ne kadar oldu?

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında Gölcük Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda imar konuşuldu.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

Kastamonu Belediye imar planı Haberi

Kastamonu Belediye imar planı

Kuzeykent  Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda, Burcu Yapı Kooperatifi, Birlik Yapı Kooperatifi. Arzum Yapı Kooperatifi, Dostlar Yapı Kooperatifi, Fatih Yapı Kooperatifi sakinleri ve Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Ayhan Kılıç'la bir araya gelen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent'e yapılacak revize imar planı çalışmasını paylaştı. 



'İmarı halkla buluşturmaya kararlıyız'



Mevcut imar planı doğrultusunda vatandaşların görüş, talep ve önerilerini alan Başkan Babaş; "Kuzeykent ve Candaroğulları Mahallelerinde revize imar planı çalışması başlatıyoruz. Bu çalışma öncesinde tüm ekibimizle birlikte her iki mahallede de vatandaşlarımızla buluşup görüş ve önerilerini alacağız. İmar planımızı yöre halkıyla istişare ederek oluşturacağız. Benim için bu doğrultuda önemli olan sizlerin görüşleridir. İmarı halkla buluşturmaya kararlıyız" dedi. 



'Mevzuata uygun sekide problemleri çözeceğiz' 



Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent'te yaklaşık 30 yıllık ve ömrünün tamamlamış binalar olduğunu belirterek: "Riskli...