18 / 05 / 2024

kastamonu belediyesi plan proje müdürlüğü

kastamonu belediyesi plan proje müdürlüğü

Belediye Başkanlığı görevini devralan Tahsin Babaş, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Fen İşleri Müdürü iken hazırladığı projelerin yapım ihaleleri için düğmeye bastı...

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Kastamonu'daki 449 yıllık han Gastronomi Merkezi oluyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından "Gastronomi Merkezi" olarak kullanılacak 449 yıllık Acem Hanı restore ediliyor.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

En fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe hangisi?

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

Kastamonu Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Kastamonu Belediyesi, Merkez İnönü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta gerçekleşecek...

Fatih Cundi'nin çehresi değişti!

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

Kastamonu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Kastamonu'da yıkılan binalarla tasarruf sağlanıyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından ikinci el tasarrufu başladı. Belediye, yıkılan binalardan alınan malzemeleri kullanarak tasarruf sağlıyor.

Kastamonu Kuzeykent'te 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediyesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan parseli ihale ile satıyor. İhale 15 Ekim'de gerçekleşecek..

Kastamonu Atabey Konağı millet kıraathanesi oldu!

Kastamonu'da yer alan Atabey Konağı Kastamonu Belediyesi tarafından daha önce satın alınarak restore edilmişti. Tarihi konak, millet kıraathanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Kastamonu Belediyesi'nden 22.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu Belediyesi Kuzeykent ve M. Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Ağustos'ta yapılacak..

kastamonu belediyesi plan proje müdürlüğü Haberi

kastamonu belediyesi plan proje müdürlüğü


30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak Belediye Başkanlığı görevini devralan Tahsin Babaş, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Fen İşleri Müdürü iken hazırladığı projelerin yapım ihaleleri için düğmeye bastı.


Kastamonu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptığı dönemde hazırladığı, ancak Belediye Başkanlığına aday olması dolayısıyla uygulayamadığı projelerini göreve seçildiği takdirde hayata geçireceğinin sözünü veren Başkan Tahsin Babaş, sözünü yerine getirmek için kolları sıvadı. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yapmayı taahhüt ettiği 5 projenin ihale sürecini hemen başlatarak toplam 14 milyon liralık maliyeti bulunan projelerin hayata geçirilmesi için startını verdi.


5 PROJE İÇİN YAPIM İHALESİNE ÇIKILIYOR


Daha önceden uygulamaya hazır hale getirilen projelerin uygulamaya geçirilmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Bu projelerde ben de zamanında...