03 / 05 / 2024

Kastamonu emekli kurası

Kastamonu emekli kurası

TOKİ Kastamonu Merkez Evleri kura çekilişi 26 Nisan 2016 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Emekli otobüs şoförü kiracılarından kira almayacak!

Kastamonu İğdir köyünde maaşı ve evinin altındaki iki dükkandan aldığı kira bedeli ile geçinen emekli otobüs şoförü Dursun Kaderli, koronavirüs sebebi ile işleri azalan kiracılarına, bir ay kira istemediğini belirtti.

Kastamonu Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Taşköprü emekli projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesi için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi 2018!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emeklilere özel dairelerin satışa sunulduğu projede “Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası” 21 Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu emekli kura çekilişi 21 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Taşköprü emekli projesinin kura çekilişini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Seydiler konut belirleme kurası bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Seydiler ilçesinde inşa ettiği 139 konutun konut belirleme kurası bugün çekilecek.

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası çekildi mi?

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası henüz çekilmedi. 1201 adet konutun yer aldığı projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi yarın!

Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii Emekli 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

Kastamonu emekli kurası Haberi

Kastamonu emekli kurası

TOKİ Kastamonu Merkez ödeme koşullarına göre yüzde 12 peşinde veya yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutarları 180 ay vade ya da 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Kura çekilişinde asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 28 Nisan 2016 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.


TOKİ Kastamonu Merkez Evleri kura çekilişi 26 Nisan 2016 tarihinde saat 10:00 da Kastamonu Belediyesi Kuzeykent Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda yapılacak.


Satış duyurusu için tıklayın


TOKİ Kastamonu Merkez tam katılımcı listesi