29 / 04 / 2024

Kastamonu Entegre projeleri

Kastamonu Entegre projeleri

Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım!

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım geldi. Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu olan Kastamonu Entegre, 13’üncü fabrikasını da Rusya’nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti’nde faaliyete geçirdi.

Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ahşap ürünleri ile fark yaratıyor!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.

Kastamonu Entegre 10.fabrikasını açıyor!

Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor.

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

Kastamonu Entegre 6 yeni ürünle yeni pazarlara giriyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, pazara yeni sunduğu gelişmiş teknik özelliklere sahip Evogloss, Glossmax, Glossplus, Medepan-Fr, Teknopan-Fr ve Teknopan-Mr yongalevha ve MDF seçenekleriyle ürün yelpazesi genişletti.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edecek!

Uzun zamandır beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Kastamonu Küre Projesi’ne nasıl başvurulacak? İşte detaylar...

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu'da arsa sorunu çözüldü!

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Doğa Kültür Köyünü ziyaret etti. Karadeniz, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. İşte o haber...

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre projeleri Haberi

Kastamonu Entegre projeleri

Ahşap levha sektöründe Türkiye’nin küresel oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, 24 – 28 Kasım tarihleri arasında Moskova’da gerçekleşecek olan Rusya’nın en büyük mobilya fuarı Mebel Moscow – Mobilya Yan Ürünleri ve Döşemelik Fuarı’nda yeni ürünlerinin de yer aldığı geniş ürün yelpazesini sergileyecek.


Geçen yıl ilk kez katıldığı aynı fuarda yoğun ilgi gören Kastamonu Entegre, Mebel Moscow Fuarı’ndaki 183 metrekarelik standında, ham ve melamin kaplı MDF grubu ürünleri Medepan ve Medelam, parlak levha ürünleri Glossmax, Glossplus ve Evogloss, laminat parke ürünü Floorpan ve kapı paneli ürünü Dorpan’ı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.


Mebel Moscow Uluslararası Fuarı; boyutu ve ticari sonuçları bakımından dünyanın en önemli mobilya fuarları arasında yer almaktadır. Her yıl Rusya ve Doğu Avrupa’nın en büyük ticaret fuarı olarak konumunu pekiştiren fuar, 1974...