29 / 04 / 2024

Kastamonu Entegre ürünleri

Kastamonu Entegre ürünleri

Ağaç ve orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar yaratan yeni ürünü Evogloss’u (High Gloss PVC Panel) sektörün beğenisine sundu.

Kastamonu Entegre İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtacak!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, bu yıl 17’ncisi düzenlenen İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile yerini alacak.

Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ahşap ürünleri ile fark yaratıyor!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.

Kastamonu Entegre ürün çeşitliliğini artırıyor!

Yeni yatırımlarıyla ürün çeşitliliğini artıma hedefinde olan Kastamonu Entegre'nin Adana tesisi katma değerli ürün noktasında Ar-Ge çalışmalarını sürdürüyor.Tesiste tutkal, MDF ve MDF lam, laminat parke ve parlak ürün hatları bulunuyor...

Kastamonu Entegre 6 yeni ürünle yeni pazarlara giriyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, pazara yeni sunduğu gelişmiş teknik özelliklere sahip Evogloss, Glossmax, Glossplus, Medepan-Fr, Teknopan-Fr ve Teknopan-Mr yongalevha ve MDF seçenekleriyle ürün yelpazesi genişletti.

Kastamonu Entegre evlerde ve ofislerde laminat parke sunuyor!

Mekanlarınıza konfor ve doğallığı sunarken, sağlıklı malzemesiyle de içinizi rahatlatan Kastamonu Entegre, Floorpan ve Artfloor markalarıyla, vazgeçilmez dekorasyon trendleri arasında yer alan ahşabı, farkını ortaya koyarak mekânlara taşıyor

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

Kastamonu Entegre'nin hedefi dünya beşinciliği!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet yürüten Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son üç yılda Romanya ve Rusya yatırımlarıyla sektöründe dünya sıralamasını değiştirdi.

Kastamonu Entegre yatırımlarını hızlandırdı!

Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi.

Kastamonu Entegre Floorpan yer döşeme sistemi üretti!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında ürettiği laminat parke ürünü “Floorpan”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Kastamonu Entegre'ye Meksika'da büyük ilgi!

Ağaç bazlı panel sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Mobilya Üretim ve Teknolojileri Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

Kastamonu Entegre'den nitelikli kapı paneli: Dorpan!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, ürettiği Dorpan marka kapı panelleriyle kapı sistemlerine yeni bir anlayış ve boyut getirdi.

Kırklareli'nde kesimhane ve entegre et ürünleri tesisi toplantısı 28 Mayıs'ta!

SS Yıldırım Et ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kırklareli'nde Kesimhane Kapasite Artışı ve Entegre Et Ürünleri Üretim Tesisi Projesi için 28 Mayıs'ta 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Kastamonu Entegre yeni ürünü Evogloss’u tanıttı!

Ağaç ve orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar yaratan yeni ürünü Evogloss’u (High Gloss PVC Panel) sektörün beğenisine sundu.

Kastamonu Entegre'den dünyaya açılan kapı sistemleri: Dorpan!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayisi'nin 45 yıllık tecrübesiyle ve birinci sınıf kalite anlayışıyla ürettiği Dorpan kapı panelleri; tasarım, teknoloji ve estetiğin mükemmel uyumu ile üretilerek geniş ürün yelpazesi oluşturuyor.

Kastamonu Entegre ürünleri Haberi

Kastamonu Entegre ürünleri

Ağaç ve orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar yaratan yeni ürünü Evogloss’u (High Gloss PVC Panel) sektörün beğenisine sundu.


Kastamonu Entegre’nin yeni ürünü Evogloss dekoratif ve parlak paneller, 0.35 mm kalınlığındaki High Gloss ve değişik yüzeydeki PVC’lerin MDF panellerin yüzeyine kaplanması ile üretilen Evogloss bu sayede; mutfak, banyo, mobilya gibi dekorasyon ve ev dizaynı ürünlerinde modern ve zarif yeni kombinasyonlar yaratılmasını sağlıyor. Önyüzü Evogloss ile kaplanan panellerin arka yüzü ise beyaz melamin dekor kağıdı ile kaplanıyor.


Zengin ve canlı renk çeşitleri ile Evogloss, çizilmeye ve zeytinyağı, asetik asit solüsyonları, kola, kahve, çay, süt gibi leke yaratabilecek bulaşmalar ile bulaşık makinesi deterjanı, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu gibi aşındırıcı bulaşmalara karşı da dayanıklılığıyla dikkat çekiyor.


Modern desenleri...