06 / 05 / 2024

Kastamonu Ersizlerdere köy evleri

Kastamonu Ersizlerdere köy evleri

Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, beş yıl içerisinde yaptıkları projeler kapsamında Ersizlerdere Köyünde bulunan köy evlerinin ekoturizme kazandırılmaya devam ettiğini söyledi.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Kastamonu Taşköprü Otobüs Terminali ihaleye çıkıyor!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek otobüs terminali projesi ihaleye çıkıyor. Projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor. İşte Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri...

Kastamonu’da 100 yıllık tarihi bina çöktü!

Kastamonu’da 100 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi metruk bina, bir anda çöktü. Kimsenin ikamet etmediği ve kullanılamayan tarihi binanın çöküşü esnasında çevrede kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Projede toplamda 250 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuruları ne zaman?

Kastamonu'da Köy Evleri, Ekoturizme Kazandırılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyünde bulunan köy evleri, eko turizme kazandırılmaya devam ediyor.

Kastamonu Ersizlerdere’de köy evleri, eko trizme kazandırılıyor!

Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, beş yıl içerisinde yaptıkları projeler kapsamında Ersizlerdere Köyünde bulunan köy evlerinin ekoturizme kazandırılmaya devam ettiğini söyledi.

Kastamonu Küre İmralı Köyü'nde yeni cami yapılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı İmralı Köyü Çırak mahallesinde geçtiğimiz aylar içerisinde inşaatına başlanılan cami inşaatına hayırseverlerden yardım bekliyor.Cami 200 kişilik olup, içerisinde,cenaze yıkıma yeri olacak

Kastamonu'daki 730 yıllık tarihi ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Kastamonu'daki 730 yıllık ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Tosya’da vatandaşlar köy yerinin değişmesini istiyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, ceviz ağaçlarının çokluğu nedeni ile Cevizli Köyü olarak ta bilinen Karapürçek Köyü sakinleri, yol ve arazi şartlarından dolayı köyün yerinin değiştirilmesini istiyor.

Kastamonu'da heyelan 30 köy yolunu ulaşıma kapattı!

Kastamonu'nun Cide ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası 30 köyün ilçeyle ulaşımı kesildi. Ovacık köyü Efendiş Kayası mevkisinde meydana gelen heyelanda yaklaşık 30 köyün ilçeyle ulaşımını sağlayan grup yolunda heyelan yaşandı.

Kastamonu Ersizlerdere köy evleri Haberi

Kastamonu Ersizlerdere köy evleri

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyünde bulunan köy evleri, eko turizme kazandırılmaya devam ediyor. Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, beş yıl içerisinde yaptıkları projeler kapsamında Ersizlerdere Köyünde bulunan köy evlerinin ekoturizme kazandırılmaya devam ettiğini söyledi.


Çağır, beş yılda Ersizlerdere Ekoturizm Doğal Yaşam Merkezi, Karavanköy, Hanbarköy, Aşçı Mehmet Konağı, Eko Yaşam Merkezi projesi olmak üzere birçok projeyi bölgede hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Bu vatan için canlarını vermiş atalarımızın Ersizlerderelilerin torunları olarak, sesimizi dünyaya duyurabilmek, yeni neslin akılcı hareket ettiğini, boş durmadığını ve ileri görüşlü davranarak ses getirecek prestij kazandıracak, projeleri insanlığın hizmetine sunmak için mücadelemize devam ediyoruz. Çünkü büyük hedeflerimiz olmazsa kontrol hep başkasının elinde olacaktır. Yılmadan usanmadan sadece masa başında oturarak sorunlara çözüm bulmak için değil,...