06 / 05 / 2024

Kastamonu Ersizlerdere

Kastamonu Ersizlerdere

Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, beş yıl içerisinde yaptıkları projeler kapsamında Ersizlerdere Köyünde bulunan köy evlerinin ekoturizme kazandırılmaya devam ettiğini söyledi.

Kastamonu Ersizlerdere'deki 117 yıllık köprü restore ediliyor!

Kurtuluş Savaşı'nda cepheye silah ve erzak taşınan Kastamonu İstiklal Yolu üzerinde bulunan Ersizlerdere'deki 117 yıllık tarihi köprü restore ediliyor.

Kastamonu'da Köy Evleri, Ekoturizme Kazandırılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyünde bulunan köy evleri, eko turizme kazandırılmaya devam ediyor.

Kastamonu Ersizlerdere’de köy evleri, eko trizme kazandırılıyor!

Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, beş yıl içerisinde yaptıkları projeler kapsamında Ersizlerdere Köyünde bulunan köy evlerinin ekoturizme kazandırılmaya devam ettiğini söyledi.

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 14 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu ve Kırıkkale'de 14 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu'da elektrik kesintisi! 13 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu'nun bazı ilçelerinde 13 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te elektrik kesintisi! 11 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te 11 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 9 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de 9 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Bartın, Karabük ve Kastamonu'da elektrik kesintisi! 7 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi kapsamında Bartın, Karabük ve Kastamonu'nun bazı bölgelerine 7 Kasım 2014 tarihinde elektrik verilemeyecek!

Kastamonu İnebolu'da heyelan!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde sağanak nedeniyle heyelan meydana geldi. İnebolu-Doğanyurt karayolunun Taşburun ve Özlüce köyleri mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle sahil yolu ulaşıma kapandı. Çalışma yapılıyor...

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi, Kastamonu'da!

"Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi", Kastamonu'da ziyarete açıldı.Gezici müzenin Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılması dolayısıyla tören düzenlendi. Müze, 1 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Ersizlerdere Haberi

Kastamonu Ersizlerdere

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyünde bulunan köy evleri, eko turizme kazandırılmaya devam ediyor. Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, beş yıl içerisinde yaptıkları projeler kapsamında Ersizlerdere Köyünde bulunan köy evlerinin ekoturizme kazandırılmaya devam ettiğini söyledi.


Çağır, beş yılda Ersizlerdere Ekoturizm Doğal Yaşam Merkezi, Karavanköy, Hanbarköy, Aşçı Mehmet Konağı, Eko Yaşam Merkezi projesi olmak üzere birçok projeyi bölgede hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Bu vatan için canlarını vermiş atalarımızın Ersizlerderelilerin torunları olarak, sesimizi dünyaya duyurabilmek, yeni neslin akılcı hareket ettiğini, boş durmadığını ve ileri görüşlü davranarak ses getirecek prestij kazandıracak, projeleri insanlığın hizmetine sunmak için mücadelemize devam ediyoruz. Çünkü büyük hedeflerimiz olmazsa kontrol hep başkasının elinde olacaktır. Yılmadan usanmadan sadece masa başında oturarak sorunlara çözüm bulmak için değil,...