05 / 05 / 2024

kastamonu havalimanı resmi açılışı

kastamonu havalimanı resmi açılışı

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Havalimanı'nın 19 Temmuz Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle resmen açılacağını açıkladı. Kastamonu-İstanbul arasında tarifeli uçak seferlerine başladı...

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve bunun yanı sıra, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ücretsiz olacak. Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Daday için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Daday ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili İnebolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı ve Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Daday ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

kastamonu havalimanı resmi açılışı Haberi

kastamonu havalimanı resmi açılışı


Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş yaptığı açıklamada, 100 milyon lira ek yatırımla yapılan, 5 Temmuz'da Kastamonu-İstanbul arasında tarifeli uçak seferlerine başlanan havalimanının, Türkiye'nin 50. havalimanı olduğunu anlattı.


Havalimanının çok uzun soluklu bir proje olduğuna dikkati çeken Bektaş, "Cuma günü sayın başbakanımızın teşrifleriylehavalimanımızı resmen açmış olacağız. Kastamonu Havalimanı'nı herkes çok bekledi. Türkiye'nin 50. havalimanını 54 yıl bekledik. Artık herkes bilecek ki Kastamonu'da bir havalimanı var" diye konuştu.


Bektaş, uçak seferlerinin başladığını, doluluk oranlarının iyi gittiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Uçuşlara haftada 4 seferle başladık. İnşallah resmi açılıştan sonra doluluk oranları daha da artacaktır çünkü Kastamonu'nun çok çeşitli potansiyeli mevcut. Bu seferlerin çok kısa sürede artırılacağına inanıyoruz. Türk Hava Yolları (THY) buna açık. Diğer hava yolu şirketlerimizden de çeşitli talepler söz konusu. Kısa sürede günde bir...