24 / 05 / 2024

Kastamonu heyelan son durum

Kastamonu heyelan son durum

Kastamonu/Küre İlçesinde 37-81 kod nolu Küre/İnebolu yolunun Küre çıkışının 2.km.sinde karların erimesi ve yağışları ardından heyelan oluştu. Heyelan nedeniyle yolda çökme meydana geldi..

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

TOKİ Kastamonu 2023 projesinde son dakika! Beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Paylaşılan detaylara göre, projenin ihalesi bugün yapılacak.

Son dakika! Kastamonu'da deprem!

Son dakika! Kastamonu’da deprem meydana geldi. İşte detaylar!

Yazılı ve sözlü sınav yok! Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi.

TOKİ Kastamonu projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için son dakika müjde geldi. Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Kanal İstanbul'da son dakika gelişmesi! Planlara heyelan ve astronomik maliyet ayarı yapıldı!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul'un bitişiğinde yer alan Dursunköy’deki dev arazinin imar planları, eğimli arazinin neden olduğu heyelan heyelan riski ve astronomik altyapı maliyetleri sebebiyle değiştirildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kastamonu projesinde son dakika müjdesi! Tam 118 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

Ordu'da heyelan nedeniyle 12 bina boşaltıldı!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 12 bina tahliye edildi. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, son haftalarda ciddi yağış aldığını ve kar sularının erimeye başlamasıyla bazı mahallelerde heyelan ile göçüklerin olduğunu belirtti...

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının ihale başvuru süresi uzatıldı!

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihinin uzatıldığı açıklandı. 

Kastamonu Turizm Yolu için çalışmalar başladı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın turizmi canlandırmak adına dört koldan başlattığı çalışmalar son sürat devam ediyor.

TOKİ Kastamonu Küre son sözleşme tarihi bugün!

Kastamonu Küre (106 konut) 2+1 tipi Asil Konut Alıcıları Sözleşme Programı 02- 13 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştiriliyor.

Kastamonu heyelan son durum Haberi

Kastamonu heyelan son durum

Kastamonu/Küre İlçesinde 37-81 kod nolu Küre/İnebolu yolunun Küre çıkışının 2.km.sinde karların erimesi ve yağışları ardından heyelan oluştu.

Sürücülerin geçmekte zorlandığı yolda yapımı yarıda kalan yol çalışmalarına hayelanda olunca Küre Emniyet Amirliği trafik ekipleri bir dizi önlem aldı.Nakliyat ve dolmuş sürücülerinin zorunlu kullanmakta olduğu yolda korayollarıdan acil çözüm bulunmasını...