18 / 05 / 2024

Kastamonu heyelan yol göçük

Kastamonu heyelan yol göçük

Kastamonu/Küre İlçesinde 37-81 kod nolu Küre/İnebolu yolunun Küre çıkışının 2.km.sinde karların erimesi ve yağışları ardından heyelan oluştu. Heyelan nedeniyle yolda çökme meydana geldi..

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

Kastamonu'da öğrenciler üşümesin diye kulübe yaptı!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Sada köyünde yaşayan Halil Demir, taşımalı sistemle okula giden çocukların üşümemesi için yol kenarına yaptığı kulübede soba yakarak, bekleyen çocukların ısınmasını sağlıyor...

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

Kastamonu Seydiler OSB altyapı ihalesi 27 Ekim'de!

Kastamonu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanındaki yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 31 Ekim'de yapılacak işin keşif bedeli 21 milyon 846 bin 289 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Seydiler OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kastamonu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 105 HA) alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 31 Ekim'de yapılacak işin keşif bedeli 21 milyon 846 bin 289 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Kartepe’de yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kastamonu Bozkurt'ta 24 kilometre yol yenilendi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 6 köyde toplam 24 kilometre yol ağı ikinci kat asfalt ile kaplandı.

Kastamonu'da heyelan nedeniyle 6 iş yerine tahliye kararı!

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde hava sıcaklığı ve lodosun etkisiyle hızla eriyen kar kütleleri Yeşilöz Köyü Sanayi sitesinde heyelana neden oldu...

Gümüşhane-Giresun yol çalışmaları tamamlandı!

Gümüşhane-Giresun karayolunda dün meydana gelen heyelanın ardından temizlik çalışması tamamlanarak yol yeniden çift şeritte ulaşıma açıldı.

Gümüşhane-Giresun karayolunda heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Gümüşhane-Giresun karayolunun Kirazlık tüneli çıkışında meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gümüşhane Yeşil Yol çalışmaları nedeniyle heyelan tehditi altına!

Bir dönem Rum, Ermeni ve Türklerin bir arada yaşadığı ve Eski Gümüşhane olarak da bilinen tarihi Süleymaniye Mahallesi "Yeşil Yol" çalışmaları nedeniyle heyelan tehlikesi altında.

Kastamonu Taşköprü-Hanönü arası yol çalışmaları sürüyor!

Taşköprü-Hanönü karayolunun 14-28 kilometreleri arasında başlatılan bölünmüş yol çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

Kastamonu heyelan yol göçük Haberi

Kastamonu heyelan yol göçük

Kastamonu/Küre İlçesinde 37-81 kod nolu Küre/İnebolu yolunun Küre çıkışının 2.km.sinde karların erimesi ve yağışları ardından heyelan oluştu.

Sürücülerin geçmekte zorlandığı yolda yapımı yarıda kalan yol çalışmalarına hayelanda olunca Küre Emniyet Amirliği trafik ekipleri bir dizi önlem aldı.Nakliyat ve dolmuş sürücülerinin zorunlu kullanmakta olduğu yolda korayollarıdan acil çözüm bulunmasını...