08 / 05 / 2024

Kastamonu İğdir 12 derslikli okul

Kastamonu İğdir 12 derslikli okul

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarını tamamlayarak tatile girdi. İl Özel İdaresi'nin 2016 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle 20 gün boyunca çalışmalarını sürdüren il Genel Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamlayarak tatile girdi.

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan 12 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 14 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu'da taksitle 2 arsa ve 1 arazi satılacak!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan iki arsa ve bir araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu'ya 2 yeni konut! İhalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Emekli otobüs şoförü kiracılarından kira almayacak!

Kastamonu İğdir köyünde maaşı ve evinin altındaki iki dükkandan aldığı kira bedeli ile geçinen emekli otobüs şoförü Dursun Kaderli, koronavirüs sebebi ile işleri azalan kiracılarına, bir ay kira istemediğini belirtti.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap yedek sözleşme tarihleri!

262 adet konuttan meydana gelen Kastamonu Tosya yedek hak sahipleri sözleşme imzalama işlemleri 11 Eylül 2017 ve 12 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Kastamonu'da konut satışları 2015 yılında yüzde 12,3 arttı!

TÜİK Başkanlığı "Konut Satış İstatistikleri Aralık 2015" konulu haber bültenini açıkladı. TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi Altınbaş tarafından verilen bilgiye göre. Türkiye genelinde 2015 yılında 1 289 320 konut satış sonucu el değiştirdi.

Kastamonu İğdir'e 12 derslikli okul geliyor!

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarını tamamlayarak tatile girdi. İl Özel İdaresi'nin 2016 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle 20 gün boyunca çalışmalarını sürdüren il Genel Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamlayarak tatile girdi.

TOKİ Kastamonu Ağlı alt gelir grubu satış duyurusu!

TOKİ Kastamonu Ağlı alt gelir grubu satış duyurusu kapsamında 12 adet konut satışa çıkarılıyor. Ödemeleri 240 ay vade imkanı ile yapılabilen projede daire fiyatları 78 bin 800 TL'den başlıyor.

Arap turistler rotayı Kastamonu’ya çeviriyor!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, “Turizmini 12 aya çıkaracak, ülkemizdeki 3 vilayetten birisi, Kastamonu’dur” dedi.

Arap turistler rotayı Kastamonu’ya çevirecek!

Ülkemizin birçok bölgesini gördüğünü anlatan Vali Şehmus Günaydın, tarihi, kültürü, gastronomisi ve 4 mevsim doğanın sunduğu güzellikleriyle Kastamonu’nun, 12 ay turizm fırsatı sunduğunu açıkladı.

Alt gelir grubu TOKİ Kastamonu Ağlı başvuru 2015!

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 262 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 12 adet daire satışa sunuluyor. İşte Alt gelir grubu TOKİ Kastamonu Ağlı başvuru 2015 detayları...

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 262 TL taksitle!

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 262 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Alt gelir grubuna özel olarak 12 adet dairenin satışa sunulduğu projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Kastamonu İğdir 12 derslikli okul Haberi

Kastamonu İğdir 12 derslikli okul

Meclisin son oturumuna katılan A İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu İğdir'e yapılması planlanan 12 derslikli okul hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. 12 derslikli okul hakkında hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlarının onaylanmasının ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, yeni yapılacak olan okulun Kastamonu coğrafyasına yakışır bir proje olduğunu söyledi. 

Projeyi bakanlığın onayladığını belirten Bahçacıoğlu: "İğdir köy statüsünde olduğu için imar planları konusunda değişiklik yapılması gerekiyordu. Bu noktada imar planlarının onaylanması ile okulun yapımına süratle başlanacak. 

En geç aralık ayı içerisinde okulun yapım ihalesine çıkmayı hedefliyoruz. 

Yeni yapılacak olan okulumuz 12 derslik olarak görülse de 16 derslik kapasitesine sahip olacak. Yaklaşık maliyetleri çıkarıldı. Tahmini 2 milyon TCye mal olacak" diye konuştu. 

Köy yerleşik alan tespit çalışması ile ilgili Araç Şiringüney Köüy,...