12 / 05 / 2024

Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş

Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş

2 hafta önce küçük oteller sitesinin sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden gerçekleştirdiği “Türkiye'nin en güzel küçük otelini seçiyoruz” anketinde, Kastamonu Uğurlu Konakları oylama sonucu, yaklaşık 400 küçük otel arasından, birinci oldu

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Kastamonu Atabey Konağı millet kıraathanesi oldu!

Kastamonu'da yer alan Atabey Konağı Kastamonu Belediyesi tarafından daha önce satın alınarak restore edilmişti. Tarihi konak, millet kıraathanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Eti Maden'den Konak'ta 4.7 milyon TL'ye satılık depo!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İzmir Konak'ta bulunan depoyu satışa çıkardı. Söz konusu deponun satış bedeli 4 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Kastamonu Taşköprü ve Hanönü'de acele kamulaştırma!

Kastamonu ilinde yapılması planlanan Taşköprü TM - Hanönü Asya Madencilik İşletmeleri Enerji Nakil Hattı için acele kamulaştırma kararı bugün 29435 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Kastamonu'da arsa satıyor!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. , Kastamonu Cide İlçesinin, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için son teklif verme tarihi 13 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

Kastamonu'da tarihi konaklar restorasyona giriyor!

Kastamonu'nun tarihi konaklarına sahip çıkarak bir yıl içinde 5 adet tarihi konak satın alan Başkan Babaş, konakların restorasyon çalışmalarına hız verdi. Hüma Hatun ve Aktekke Konakları'nın iç restorasyon çalışmaları törenle başlatıldı.

Kastamonu'da tarihi konaklar restore ediliyor!

Kastamonu'nun tarihi konaklarına sahip çıkarak bir yıl içinde 5 adet tarihi konak satın alan Başkan Babaş, konakların restorasyon çalışmalarına hız verdi. Hüma Hatun ve Aktekke Konakları'nın iç restorasyon çalışmaları törenle başlatıldı.

Eti Maden İşletmeleri Ankara ve İzmir'de 2 adet gayrimenkul satıyor: 20 milyon 153 bin liraya!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara Çankaya ve İzmir Konak'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 29 Nisan 2014 tarihinde saat 14:0 ve 15:00'te gerçekleştirilecek...

Kastamonu Taşköprü imar planı değişikliğine yapılan itirazlar reddedildi!

Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş. adına kayıtlı Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Ethem Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmazların Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin askı sürecinde yapılan itirazlar reddedildi.

Rönesans Gayrimenkul, İzmir Konak'taki arsayı 1 milyon 550 bin TL'ye aldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İzmir ili Konak ilçesi Mersinli mahallesinde bulunan ve üzerinde kargir depo yer alan arsayı 1 milyon 550 bin TL bedel ile satın aldıklarını açıkladı

Milli Emlak, Kastamonu'da 3 adet sanayi arsası satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kastamonu Tosya'da bulunan iki adet sanayi bölgesi imar özelliğine sahip arsayı satışa çıkardı

Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş Haberi

Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş

Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş oylama sonuçları açıklandıktan sonra şunları söyledi: “2 haftayı aşkın bir süredir devam eden Türkiye'nin en güzel Küçük Otelleri oylamasında, bizi seven ve beğenenlerin oyları ile Uğurlu Konakları birinci seçildi. Konağımıza oy veren, destekleyen herkese sonsuz teşekkürler... Bizi en çok mutlu eden, bu yarışmayla öncelikle Küçük Otellerin, küçük otelciliğin gündeme gelip, Türkiye'nin birbirinden güzel küçük otellerine dikkat çekilmiş olmasıdır. En büyük yarar ve en önemli çıktı budur bana göre. İnsanlar, 15 gün boyunca sayısız oteli inceleyip tanıdılar ve oyladılar. Kastamonu gibi, Kars gibi yerlerde güzel küçük oteller olabileceğini gördüler, ezberler bozuldu... Beni en çok sevindiren bu oldu. Bu sonuçların, bu kentlerin turizmine olumlu katkıları olacağını hep birlikte göreceğiz. Kuvvetle inanıyorum ki, önümüzdeki...