06 / 05 / 2024

Kastamonu Kuzeykent revize imar planı toplantısı

Kastamonu Kuzeykent revize imar planı toplantısı

Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürüyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldı.

O ilde konut imarlı iki arsa satılacak!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Kuzeykent'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Kastamonu'da 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'nun merkez ilçe, kuzeykent mahallesi'nde bulunan 2 arsayı 10 milyon 781 bin TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Kastamonu'da 3 bin 556 konut inşa etti!

Partisinin Kastamonu'nun Kuzeykent Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap edenTürkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Reysaş GYO Kastamonu'daki arsasını 37 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kastamonu Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan 4 bin 530 metrekare büyüklüğündeki arsasını 10 yıllığına Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim'e kiraya verdi...

Reysaş GYO Kastamonu'daki arsasını 7,5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kastamonu İli Merkez İlçesi Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan arsa "Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş."ye kiraya verildi. Arsadan yaklaşık 7 milyon 500 bin TL gelir elde edilecek...

Reysaş GYO Kastamonu'dan 3 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kastamonu İli Merkez İlçesi Kuzeykent Mahallesi'ndeki üzerinde Taşıt Muayene İstasyonu bulunan gayrimenkulün çıplak mülkiyeti 3 milyon TL bedel ile satın aldı...

Kastamonu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Kastamonu Kuzeykent'te 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediyesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan parseli ihale ile satıyor. İhale 15 Ekim'de gerçekleşecek..

Kastamonu Belediyesi'nden 22.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu Belediyesi Kuzeykent ve M. Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Ağustos'ta yapılacak..

Kastamonu Kuzeykent revize imar planı toplantısı Haberi

Kastamonu Kuzeykent revize imar planı toplantısı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürdürüyor. Belediye Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Tahsin Babaş, gördüğü en büyük eksikliğin site yönetimlerinin oluşturulamaması olduğunu söyledi. Kuzeykent Mahallesi’nde sitelerin yönetimlerinin olmayışının düzensizliği beraberinde getirdiğini ifade eden Başkan Babaş, “Burada vatandaşlarımızın tüm işlerinin ve sorunlarının hızla çözülebilmesi adına site yönetimi şart. Böylelikle her konu düzene bağlanır ve sitelerin talepleri daha hızlı gerçekleşir. Bunun için bizler üzerimize düşeni yapacağız. Sizlerden tek ricam budur” diye konuştu.


Yapılan toplantıların kesinlikle Kentsel Dönüşüm ile ilgili olmadığının altını çizen Başkan Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldığını ve mevzuat ile kentin gelişimi doğrultusunda imar planının uygulanacağını belirtti. Başkan Babaş, gerçekleştirdiği bu toplantılarla spekülasyonların da önüne geçerek vatandaşları...