03 / 05 / 2024

Kastamonu Şehri Şahane Konutları adres

Kastamonu Şehri Şahane Konutları adres

Kastamonu Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden meydana geliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kastamonu Şehri Şahane Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane projesi Kastamonu'da yükseliyor!

Tecrübeli inşaat firması Yavuz Holding tarafından Kastamonu’da inşa edilmekte olan Şehri Şahane projesi, konumu, manzarası, inşaat kalitesi ve sosyal donatı olanaklarıyla dikkat çekiyor...

Konut fiyatları Temmuz ayında en çok Kastamonu'da arttı!

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Emlak Endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı. Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok %2,26 ile Kastamonu’da arttı.

Şehri Şahane Evleri iletişim bilgileri!

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Evleri 7 blok şeklinde toplam 470 adet daireden oluşuyor. Şehri Şahane Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane Evleri nerede?

Şehri Şahane Evleri MHM Yavuz Group İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. "Şehri Şahane Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane Konutları ödeme seçenekleri!

Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden oluşuyor. Teslimlerinin 2016 yılının sonunda yapılacağı proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Şehri Şahane Konutları ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Şehri Şahane Konutları teslim tarihi!

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Şehri Şahane Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kastamonu Şehri Şahane Konutları fiyat bilgisi!

Kastamonu Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden meydana geliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kastamonu Şehri Şahane Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kastamonu Şehri Şahane Konutları' nda fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor!

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden oluşuyor. Proje 7 blok şeklinde Kastamonu İl'inde yükseliyor. Kastamonu Şehri Şahane Konutları' nda fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor.

Tahsin Babaş: Kastamonu'yu dünya şehri yapacağız!

Tahsin Babaş. Kastamonu'daki tarihi eserleri dirilterek ve şehre yeni eserler kazandırarak Kastamonu'yu bir 'Dünya Şehri' yapacaklarını belirtti. Babaş, "Kentsel dönüşüme rantsal dönüşüm denilmesini ben, hiçbir aday arkadaşıma yakıştıramıyorum." dedi.

Şehri Mebuskent 'te 100 bin liraya 1+1! 24 ay 0 faiz!

Şehri Mebuskent 'te fiyatlar 100 bin lira ile 391 bin lira arasında değişiyor, Şehri Mebuskent projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Kastamonu, Bingöl ve Şırnak Havaalanları'nda 60 bin vatandaş yolculuk etti!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, temmuzda hizmete açılan Kastamonu, Bingöl ve Şırnak Şerafettin Elçi havalimanlarının üç aylık uçak ve de yolcu trafiği performansının beklentilerin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi...

Kastamonu'da ev yangını çıktı!

Kastamonu Tosya ilçesinde Yunus Emre Mahallesi Başbuğ Caddesi' nde yer alan iki katlı ahşep evde henüz belirlenemeyen bir neden ile çıkan yangında, bir kişi hayatını kaybetti...

Kastamonu'da satılık fabrika: 2 milyon 774 bin TL!

Kastamonu İli İhsangazi ilçesinde yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 774 bin lira olarak belirlendi. Fabrikanın satışı açık artırma usulüyle 11 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kastamonu Şehri Şahane Konutları adres Haberi

Kastamonu Şehri Şahane Konutları adres

Kastamonu Şehri Şahane Konutları projesinde Türk hamamı, otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, kamelyalar, suni şelale, cep sineması, mini AVM, cep sineması, süs havuzu, bisiklet yolu gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Kastamonu Şehri Şahane Konutları 25 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 7 blok şeklinde Kastamonu İl'inde yükselen projede toplam 470 adet daire bulunuyor. 


Kastamonu Şehri Şahane Konutları projesi MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peşinatsız 60 ay vade kampanyası 28 Şubat' a kadar devam edecek olan proje Olukbaşı' na 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Kastamonu Şehri Şahane Konutları fiyat bilgisi!

Dairelerin 2016 yılının sonunda teslim edileceği projede fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor ve 379 bin TL' ye kadar yükseliyor. 


Kastamonu Şehri Şahane Konutları iletişim

Tel: 444 2 991

Web: http://www.sehrisahhane.com/

Tülay...