05 / 05 / 2024

kastamonu tosya inşaat sektörü

kastamonu tosya inşaat sektörü

Her geçen yıl nüfus olarak artış gösteren Kastamonu'da inşaat sektörünün gösterdiği büyüme oranları ise herkesi şaşırtıyor. Şimdilerde inşaatların en yoğun olduğu bölge ise Tosya Yolu civarı olarak görülüyor.

Kastamonu Tosya TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Kastamonu Tosya projesi satışa çıktı.

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Kastamonu'da 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Taşköprü'deki Kırık Barajı inşaatı TBMM'de!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde inşaatı devam eden Kırık Barajı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün başlıyor.

Kastamonu Taşköprü'de 41.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi, Gizlice Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İşin ihalesi 11 Nisan'da gerçekleşecek..

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşme tarihleri!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı Kastamonu Tosya 2.Etap için sözleşme dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Tosya ilçemizde inşa edilmesi planlanan ve önceki gün ihalesi yapılan 262 konutun noter çekilişi yapıldı.

Kastamonu Tosya 2. Etap TOKİ kurası tam listesi!

262 konut olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde kuralar çekildi. İşte, Kastamonu Tosya 2. Etap TOKİ kurası tam listesi...

kastamonu tosya inşaat sektörü Haberi

kastamonu tosya inşaat sektörü

Her geçen yıl nüfus olarak artış gösteren Kastamonu'da inşaat sektörünün gösterdiği büyüme oranları ise herkesi şaşırtıyor. Kimilerinin aklına 'İnsanlar hu kadar inşaat yokken nerede yaşıyordu?" sorusu gelirken, kimileri ise bu büyümeden oldukça memnun kalıyor. Coğrafya olarak ise bir boğaz içine kurulu olan Kastamonu, bu büyümeyle beraber boğazdan çıkıyor. Şimdilerde ise inşaatların en yoğun olduğu bölge Tosya Yolu civarı olarak görülüyor. Şu an yapımına devam edilen onlarca inşaat, akıllara 'Doğukent mi geliyor?' sorusunu getiriyor. Doğu Çevre Yolu'nun da bu kısımdan geçmesinin avantajlı olduğu biliniyor. Edinilen bilgiye göre alışveriş merkezlerinden birkaç firmanın önümüzdeki günlerde Tosya Yolu civarında hizmete başlayacağı öğrenildi. 


KÖYLÜ MEMNUN 

Yaklaşık on yıl önce komple arazi olan Tosya Yolu civarına yapılan inşaatlar, civar köyleri ise oldukça sevindiriyor. Bir taraftan arazilerini oldukça...