30 / 04 / 2024

Kastamonu Üniversitesi nerede

Kastamonu Üniversitesi nerede

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Kastamonu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'ne öğretim üyesi alacak...

Yazılı ve sözlü sınav yok! Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Mustafa Tolunay öğrencilerle bir araya geldi!

Prefabrik Yapı Genel Müdürü Tolunay, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi..

Üniversiteliler Kastamonu'da eski okul ve lojmanı yenilediler!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kastamonu'nun Cide İlçesi Baş Köyü'nde atıl durumdaki eski köy okulu ve lojmanını yenileyip köy konağı yaptı.

KUZKA 2 projeye verdiği desteği geri çekti!

KUZKA, Kastamonu Üniversitesi’nin Teknokent ve OSB’nin arıtma tesisi projeleri için verdiği destekleri bir faaliyet olmadığı için geri çekme kararı aldı.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası nerede?

Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde toplamda 262 konut bulunuyor. Projedeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası nerede?

Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

TOKİ'nin Kastamonu Tosya Beşevler bölgesinde projelendirdiği 262 konutluk Tosya 2. Etap projesinde kura çekimi yaklaştı. Peki, Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kastamonu Merkez projesinin kura çekilişi 26 Nisan 2016 Salı gününde yapılacak. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Tosya Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılıyor!

KASTAMONU Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte Tosya Meslek Yüksekokulu ek bina inşaatında inceleme yaptı.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Proje 240 aya kadar vadelendiriliyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Kastamonu Üniversitesi nerede Haberi

Kastamonu Üniversitesi nerede

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi gereğince Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (On Beş) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmak şartıyla:

Profesör kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine (Profesör adayları dilekçelerinde yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterecektir,) özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği...