02 / 05 / 2024

Kastnak Taşımacılık inşaat sektörü son durum

Kastnak Taşımacılık inşaat sektörü son durum

Taşımacılık sektöründe pazar payını artırmayı amaçlayan Kastnak, bunun yanı sıra inşaat sektöründe de yatırım planlıyor. Kastnak firma sahibi Hasan Kendir, geçen yü 5 milyon liralık ciro yaptıklarını belirtti.

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kurban Karaçavuşoğlu tarafından kuruldu.

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi kuruldu!

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Maryna Karasu tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kuriş tarafından kuruldu.

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın Metin ve Mehmet Fındık ortaklığında kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Kastnak Taşımacılık inşaat sektörü son durum Haberi

Kastnak Taşımacılık inşaat sektörü son durum

Taşımacılık sektöründe pazar payını artırmayı amaçlayan Kastnak, bunun yanı sıra inşaat sektöründe de yatırım planlıyor. Kastnak firma sahibi Hasan Kendir, geçen yü 5 milyon liralık ciro yaptıklarını belirtti. Bu yılın ilk yarısında ise istenilen hedefleri yakalayamadıklarım söyleyen Kendir, "Yılın ikinci yarısında pazar payımızın biraz daha artması halinde nakliyecilik ile beraber inşaat sektörüne yönelik yatırım yapma planımız var" şeklinde konuştu. 

Kastnak'm 2004 yılında kurulduğunu kaydeden Hasan Kendir, "İlk yıllarda nakliye organizatörlüğü yaparak işe başladık. 2007 yılma kadar tanker ve kasalı araçlarla nakliye organizatörlüğü hizmetine devam ettik. Daha sonra da özmal araçlarımızla tanker taşımacılığı yapmaya başladık. Şu anda sekiz aracımız bulunuyor" bilgisini verdi. Aylık araç gönderimlerinin 350 olduğunu kaydeden Kendir, "Bugün gelinen noktada tanker taşımacılığının yanı sıra kasalı araçlar ile şehir içi...