27 / 05 / 2024

Kat vizesi inşaat

Kat vizesi inşaat

Kat vizesi nedir?: Kat vizesi, duvarların sıvası, yalıtımı ve boyası tamamlandığında Mimar tarafından veriliyor. Kat vizesinin alınabilmesi için belediye başkanlığına bir dilekçe ile müracatta bulunulması gerekiyor...

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erkılıç tarafından kuruldu.

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

Afyonkarahisar Bedesten projesinin inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı'da Aralık ayında inşaatına başlanılan Bedesten projesinde çalışmaları hızla devam ediyor. İnşaatta bodrum katı, iş yerleri ve otopark kısmının betonu atılarak iki kat kaba inşaatı bitme aşamasına gelindi.

Kat Evim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kat Evim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Dayıoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

İzmir Büyükşehir 64.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kat karlığı inşaat yaptıracak. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi inşaat ihale bedeli 64 milyon 535 bin 745 TL olarak belirlendi.

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Binanın ikinci katı kaba inşaatı tamamlandı. Binanın, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına bitirilmesi planlanıyor.

Kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Kat irtifakı inşaat başladıktan sonra alınan daha çok inşaat halindeki konutları tapulu olarak satmak için çıkartılan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Kat Enerji İnşaat Turizm Ticaret Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kat Enerji İnşaat Turizm Ticaret Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Çetin Çalışkan, Çelik Çalışkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Dilovası Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Dilovası Kültür Merkezi, Dilovası için cazibe merkezi olacak. Yapının otopark olarak kullanılacak bodrum 1 katı ile anfi salonun yer aldığı bodrum 2’inci ve zemin kat kaba inşaatı tamamlandı.

Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Ankara Çankaya ve Mamak'ta kat karşılığı inşaat işi yaptırılacak

Kat irtifaklı yerlerde inşaat ne zamana kadar tamamlanmalıdır?

Kat irtifakı tapusu olan bir mülk aldığınızı ancak hala inşaatın bitmediğini farz edelim. Kat irtifaklı yerlerde inşaat ne zamana kadar tamamlanmalıdır diye soruyorsanız, yanıtı haberimizde...

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Sahibi olduğunuz arsa için müteahhitle kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapacaksanız uyulması gereken kuralları bilmeniz gerekiyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır? sorusunun yanıtı...

Kat karşılığı inşaat yapım işi: 1 milyon 668 bin liraya!

Pazaryeri Belediye Başkanlığından: Pazaryeri Belediyesi İmar Planı içinde kat karşılığı inşaat işi yaptırılacak

Kat vizesi inşaat Haberi

Kat vizesi inşaat

Kat vizesi nedir?

Kat vizesi, duvarların sıvası, yalıtımı ve boyası tamamlandığında Mimar tarafından veriliyor. Kat vizesinin alınabilmesi için belediye başkanlığına bir dilekçe ile müracatta bulunulması gerekiyor.


Kat vizesi dilekçesi örneği:


....... BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

                    .........



........... Beldesi, ………………………. mahalle, …………………… pafta, ………. ada, ………. nu.lı parselde inşa edilmekte olan ...../ …../ 20….. tarih ve C: ..... S: ..... D: ..... nu.lı yapı ruhsatlı bina inşaatının temel / subasman / kat vizesinin yapılmasını arz ederim arz ederim.




Tarih : ...../ …../ 20…..

Adı Soyadı : ……………………….

T.C. Numarası : ….……………………

İmza : ….……………………



ADRES :

……………………………………….…………….

…………………………………………………….

………………………………………….………….

Telefon Nu. : …………………………………....


EKLER :

1– Yapı ruhsatı (aslı)

2– Mimari proje (aslı)

3– Aplikasyon...