30 / 04 / 2024

katal inşaat Şahin Tepesi Konutları

katal inşaat Şahin Tepesi Konutları

Şahin Tepesi Konutları 'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Satışların devam ettiği proje 5 blok halinde yükseliyor....

İnşaat maliyetlerinde son durum ne?

İnşaat sektörü artan maliyetlerden şikayetçi başarılı iş insanı Şahin Avşar, inşaat maliyetlerindeki son durum hakkında bilgi verdi. 

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Katal İnşaat Menemen projesi teslim tarihi!

Katal İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'nde yeni projesine başlıyor. Katal İnşaat Menemen projesinde inşaat çalışmalarının ortalama 36 ay sürmesi planlanıyor..

Katal İnşaat Menemen projesi ile 262 konut geliyor! Yeni proje!

Katal İnşaat, İzmir'de yeni konut projesine başlıyor. 262 konuttan meydana gelecek projesi için kolları sıvayan Katal İnşaat, daireleri 2021'de teslim edecek..

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Vasip Şahin inşaatı devam eden hastaneleri yerinde inceledi!

İstanbul Valisi Şahin, kentte inşaatı devam eden hastaneler, sağanak ve fırtına sebebiyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesi ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Aypark Residence projesinde 217 daire yer alıyor. Projede daire alanları 120 metrekareden başlıyor. İşte Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi...

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

katal inşaat Şahin Tepesi Konutları Haberi

katal inşaat Şahin Tepesi Konutları


İzmir Ulukent 'te yaşama geçirilen Şahin Tepesi Konutları 'nda satış süreci devam ediyor. Şahin Tepesi Konutları Katal İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede 156 konut bulunuyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı Şahin Tepesi Konutları 5 blok halinde yükseliyor.


İzmir Şahintepesi Konutları 'nda yer alan 2 oda 1 salon daireler 100 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 140 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Şahin Tepesi Konutları fiyatları 185 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Nisan 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Şahin Tepesi Evleri 'nde; kapalı spor salonu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, butik AVM mevcut.


Telefon:  0 232 337 27 47

Web adresi: http://katalinsaat.com/katalinsaat/

Ceren...