27 / 09 / 2024

katlanır konteyner fiyatları

katlanır konteyner fiyatları

Toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alan Vekon, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor.

Deprem bölgesinde 2 bin 700 TL’yi gören hazır beton fiyatları 2 bin 400 TL’ye geriledi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci Deprem bölgesinde 2 bin 700 TL’yi gören hazır beton fiyatlarının 2 bin 400 TL’ye gerilediğini açıkladı. 

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Güncel hurda fiyatları 

Bakır fiyatlarında son üç haftadır devam eden düşüş hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Güncel hurda fiyatları.

Kampanyalar yenilendi! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu...

Temmuz ayının en ucuz sıfır araba fiyatları belli olduğu kaydedildi. Bazı markalar fiyatlarını güncellerken, bazıları sabit bıraktı. GSR kapsamında stoktan kalkan araçların yerini yeni modeller aldı. Marka marka Temmuz ayı en ucuz sıfır araba fiyatları neler?

Bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Temmuz 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, piyasa katılımcılarının ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları öncesi temkinli davranması ile yükselişe geçti. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatlarına da zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 10 Temmuz 20

Bakır hurda fiyatları tavan yaptı! Hurdaya büyük zam! Güncel bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır fiyatları üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Bakırdaki bu rekor yükseliş hurda fiyatlarını da etkiledi ve bakır hurda fiyatlarına zam geldi. Günlük hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 6 Temmuz Hurda fiyat listesi...

Günlük hurda fiyatları! Bakır hurda fiyatlarına okkalı zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır fiyatlarının tarihin en yüksek seviyesine yükselmesi ile bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Günlük hurda fiyatları.

Hazır beton fiyatları 3 yılda 3 kat arttı!

İnşaat Doktoru sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de 1 metreküp C20 hazır beton fiyatlarındaki değişimlerini yazdı. Hazır beton fiyatlarının 3 yılda 3 kat arttığı görüldü.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır hurda fiyatlarına zam geldi! 28 Mart 2024 Bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geri dönüşüm firmaları tarafından her gün açıklanan hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? 

Konutta yeterli arz yok: Talep artarsa, fiyatlar yine katlanır!

Yeni ev alacaklar fiyatların düşüp düşmeyeceğini araştırırken, Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Özelmacıklı, arzın yeterli olmadığını söyledi. İşte o açıklama... 

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam gelerek fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi.

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

katlanır konteyner fiyatları Haberi

katlanır konteyner fiyatları

Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, yurtdışında gücünü giderek artırıyor. Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında yoğun ilgi gören Vekon’un özellikle, son yatırımların ardından sektörünün en yüksek kapasiteli tesisinde ve son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük.


Yurtdışında birçok projede imzası bulunan Vekon, katıldığı fuarlarda da yoğun ilgi görüyor. En son Türkmenistan ve Kazakistan’daki fuarlara katılan Vekon, şimdi de 17-20 Kasım tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek olan Big 5 Show ve yine yılsonuna doğru Irak’ta düzenlenecek olan Erbil ve Basra Fuarlarına hazırlanıyor.


Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, fuarlara büyük önem verdiklerini vurgulayarak, bu yıl yurtdışında sekiz fuara katılmayı planladıklarını kaydetti. İlk olarak 1-4 Nisan tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen MosBuild Fuarı’na ve Mayıs ayında gerçekleştirilen...