19 / 05 / 2024

Kavak Dernekler Federasyon

Kavak Dernekler Federasyon

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

TOKİ Samsun Kavak'a 77 konut yapıyor!

Samsun Kavak'ta vatandaşlara TOKİ bilgilendirme toplantısı yapıldı. Dar ve orta gelirli aileler için Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları hakkında vatandaşlara Atatürk Park'ında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.

Arhavi ile Kavak HES imar planının iptali isteniyor!

ARTVİN Şehir Plancıları Odası, Arhavi Revizyon ve İlave İmar Planı ile Kavak HES imar Planı'nın iptali için yargıya başvurdu. Yetkililer, açtıkları iptal davasının takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi!

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi için ön talep süreci başladı. Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan NEF Bodrum projesine özel iskele ve plaj yapılması planlanıyor...

TOKİ Samsun Kavak Konutları için talep toplanıyor!

Samsun Kavak 77 adet konut projesi dahilinde 21 Mart 2016 - 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında talep toplanacak. Konutlar için 6 bin TL Başvuru bedeli alınacak.

Samsun Kavak'a ahşap cami inşa edilecek!

Samsun'da sorunların yerinde tespiti ve yapılacak olan işlerin belirlenmesi için yapılan toplantılara Kavak İlçesinde devam edildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak'a ahşap malzemelerle bir cami yapılacağını söyledi.

Reysaş GYO Kumluca Sarıkavak'taki depo için iskan aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerindeki 8.045 m2'lik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Samsun Kavak'ta yollar yenileniyor!

Samsun’un Kavak ilçesinde kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Kavak Belediyesi Fen İşleri ekipleri havaların ısınması ile birlikte Kavak’ta yarım kalan işlere devam etti.

Samsun Kavak'ta yeni imar yolları açılıyor!

Kavak Belediyesi Şehir Plancıları tarafından büyük bir özenle çalışılarak imar planlarının oluşturulduğu Kavak’ta mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Samsun Kavak'a 180 kişilk yurt inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşındıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na(KYK) verilmesi için Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile protokol imzaladı.

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları!

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Toplam 42 adet konuttan meydana gelen proje 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Yalıkavak Bostancı Bluewater satış fiyatları!

Yalıkavak Bostancı Bluewater satış fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlıyor. Arsa alanı 6 bin 440 metrekare olarak belirlenen projede villaların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Samsun Kavak Konutları 3+1 olarak dizayn edildi. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 120 ay taksit uygulanıyor. Peki TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

Kavak Dernekler Federasyon Haberi

Kavak Dernekler Federasyon

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Kavak Dernekler Federasyonu’nun (KADEF) düzenlediği akşam yemeğinde Kavaklılarla bir araya geldi. İlkadım Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve eşi Eda Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve kavaklılar katıldı. Yemekten önce konuşma yapan KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Güven Göleti güreş meydanına tribün yapılması için istekte bulundu. Bakan Kılıç ise gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.


KARAGÖZ: “SAYIN BAKANIMDAN...