04 / 05 / 2024

Kavak toki

Kavak toki

Samsun’un Kavak ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığında yapımına başlanacak 77 adet konuta yoğun ilgi var. İşte Belediye Başkanı'nın açıklamaları...

Kavak'ta TOKİ kayıtları başladı!

Kavak Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ortaklığıyla hayata geçirilen TOKİ Samsun Kavak projesinde toplam 77 adet konut satışa çıktı

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'na yoğun ilgi!

Samsun'un Kavak İlçesinde yapımına başlanılacak olan TOKİ konutlarında ki kayıtlarda patlama yaşandı.

TOKİ Kavak projesinde başvurular sürüyor!

Samsun’un Kavak ilçesinde yapımına başlanacak TOKİ konutları kayıtları yoğun ilgi görüyor.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları bitti!

TOKİ ve Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talepörgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Samsun Kavak projesindeki 77 adet konut için talep toplama dönemi sona erdi.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün. Toplamda 77 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Samsun Kavak projesinde dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Samsun Kavak TOKİ son başvuru yarın!

Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği ve TOKİ tarafından satışa çıkarılan 77 adet konut için başvurular yarın sona eriyor. Samsun Kavak TOKİ son başvuru yarın...

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu!

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli kapsamında 3+1'ler için 6 bin TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 77 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'nda kayıtlarda sona gelindi!

Samsun Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları için kayıt tarihinde sona yaklaşıldı. Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi.

TOKİ Samsun Kavak Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Samsun Kavak Evleri başvuru işlemleri 20 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 77 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Samsun Kavak Konutları tanıtıldı!

Samsun Kavak'ta Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Kavak Belediye Başkanlığı işbirliğiyle yapımı planlanan TOKİ evlerinin tanıtımı için toplantı düzenlendi.

TOKİ Samsun Kavak'a 77 konut yapıyor!

Samsun Kavak'ta vatandaşlara TOKİ bilgilendirme toplantısı yapıldı. Dar ve orta gelirli aileler için Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları hakkında vatandaşlara Atatürk Park'ında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kavak toki Haberi

Kavak toki

Samsun’un Kavak ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığında yapımına başlanacak 77 adet konuta vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konuya ilişkin bilgi veren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçemizde yapımına başlanılacak olan TOKİ ve Kavak Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa yürütülen projeye vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.


“VATANDAŞLARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ”


Kavak’ta konut artışının her geçen gün devam ettiğini söyleyen Sarıcaoğlu, "Sanayimizin gelişmesi yeni iş sahalarının çoğalmasıyla yakın zamanda ilçemizde ciddi manada konut sıkıntısı yaşanacak. TOKİ tarafından ilçemizde yapılacak olan konutlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Gerek Kavak’taki gerekse Kavak dışında yaşayan vatandaşlarımız telefon ile bizzat beni arayarak TOKİ’ye yazılmak istediklerini belirttiler. İlçemizde yaşanan bu güzel gelişme beni çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmeleri için var...