01 / 05 / 2024

Kavan Yapı

Kavan Yapı

Kocaeli'nde 10 bin konut yapan Kavan Yapı, Kadıköy'de bu yılın sonuna kadar 14 dönüşüm projesinde 500 daire hayata geçirecek. 100 milyon dolarlık maliyeti kendi özkaynağıyla karşılayacak.

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Devlet desteğiyle ev almak kolaylaştı!

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin yüzde 15'lik desteğinin alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi.

100 milyon dolara 400 konut!

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Erenköy gibi merkezi lokasyonlarda dönüşüm projelerine odaklandı. CEO Şemsettin Kavan, "2015'te 100 milyon dolarlık yatırımla 400 lüks konut yapacağız" dedi

Kavan Yapı Bostancı'da 400 konut ve AVM inşa edecek!

1978 yılında Kocaeli’ye yerleşerek Kavanlar İnşaat’ı kuran Kavan ailesi kentsel dönüşüm işine de girdi. Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye Caddebostan ve Şaşkınbakkal bölgelerde peş peşe eski binaları yeniliyor.

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni yeniliyor!

Kocaeli'nin en büyük müteahhiti Kavanlar İnsaat'ın ortakları kentsel dönüşüm isine de girdi. Ailenin iki ferdinin kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni de içine alan bölgede pes pese eski binaları yeniliyor.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni 100 milyon dolara dönüştürecek!

Bağdat Caddesi'nde kat malikleriyle anlaşma sonucunda 14 binanın yıkımına başlayan Kavan Yapı bu bölgede 400 konutluk yeni projesine başlayacak. Kavan Yapı Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm projesi 14 ayda tamamlanacak.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Kavan Ormanyaka'da faizsiz vade fırsatı!

Kavan Ormanyaka projesinden konut sahibi olmak isteyenler faizsiz vade imkanından yararlanabiliyor. Kavan Ormanyaka projesinin teslimlerinin Nisan 2025'te yapılması planlanıyor.

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi, Cengiz Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yavuz Kavan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Bostancı, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Kavan Yapı A.Ş.’nin Kocaeli Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da lansman satışları başladı. Projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde.

CCY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

CCY Yapı Anonim Şirketi, Birgül Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cansu Kavan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Kavan Yapı, Kadıköy'de bu yıl 500 daire inşa edecek!

Kocaeli'nde 10 bin konut yapan Kavan Yapı, Kadıköy'de bu yılın sonuna kadar 14 dönüşüm projesinde 500 daire hayata geçirecek. 100 milyon dolarlık maliyeti kendi özkaynağıyla karşılayacak.

Kavan Yapı 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyl

Konut teşviği alt gelir grubu için doping etkisi yapacak!

Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi..

Kavan Yapı Haberi

Kavan Yapı

Marmara depreminden bu yana Kocaeli'nde site kültürüne yönelik 10 bin konutu hayata geçiren Kavan Yapı, İstanbul'un en prestijli dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Bağdat Caddesi bölgesinde dönüşüm için kolları sıvadı. Bu yılın sonuna kadar Bağdat Caddesi, Suadiye, Şaşkmbakkal, Caddebostan ve Erenköy'deki 14 projede 500 dairelik kentsel dönüşüm faaliyetine girecek firma bunun için kendi özkaynaklarıyla 100 milyon dolarlık yatırım yapacak. 




DÖNÜŞÜMDE MİLYON LİRALIK TEMİNAT DÖNEMİ 

Kadıköy'ün merkezindeki kentsel dönüşümün oldukça maliyetli olduğunu anlatan Kavan Yapı CEO'su Şemsettin Kavan, "İstanbul'daki dönüşüm işlerinde 1000 liralık kiralar artık bitme noktasına geldi. Bağdat Caddesi'ndeki konut sahiplerine aylık 3-4 bin lira ve taşınma paralarını ödüyoruz. 50 dairenin aylık maliyeti 150 bin lirayı buluyor" diye konuştu. 



Şemsettin Kavan, bölgedeki dönüşümde müteahhitlerin hak sahiplerinin canlarını yaktığını belirterek, "Bunun için proje...