06 / 05 / 2024

kavanium körfez fiyatları

kavanium körfez fiyatları

Körfez Kavanium'da fiyatlar 61 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Osmangazi Köprüsü satılık ve kiralık konut fiyatlarını yükseltti!

Geçtiğimiz sene açılan ve İzmit Körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürerek İstanbul - İzmir arasındaki yolculuk süresini kısaltan Osmangazi Köprüsü’nün bölgeye etkisi konut fiyatlarında da hissediliyor.

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Yalova– Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatları arttı!

Osmangazi Köprüsü, emlak değerlerini son beş yılda beşe katladı. Yalova – Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatlarında şimdiden yüzde 25’i aşan fiyat artışları yaşanıyor.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

Körfez Geçiş Köprüsü bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını arttırdı!

Körfez geçişi süresini 6 dakikaya düşürecek köprüye yönelik çalışmalarda, yükseklikleri 252 metreye ulaşan kuleler, İzmit Körfezi'ne yeni bir silüet kazandırdı.

Körfez Geçiş Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

2016'nın Mart ayında evreye alınacak olan Körfez Geçiş Köprüsü, çevre illerdeki emlak fiyatlarını 2 kez artırdı, mal sahipleri ve yatırımcı bayram etti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yükseltti!

Körfez Geçiş Köprüsü, gayrimenkul fiyatlarına doping etkisi yaptı. 'Boğaz manzaralı' ilanları ile dikkat çeken evlerin fiyatlarında yüzde 150'ye varan artışlar görüldü. Bölgeye en çok Araplar ilgi gösterdi.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü arsa fiyatları artırdı!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki arsa ve konutların değerini yükseltti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

Körfez Geçiş Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yüzde 25 artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

kavanium körfez fiyatları Haberi

kavanium körfez fiyatları

Kocaeli Körfez'de Kavanlar İnşaat tarafından 42 dönüm inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Kavanium projesi 19 blok halinde yükseliyor. 344 konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor.


Kavanium Körfez nerede yer alıyor? Havadan görüntüleri için tıklayın!


Kvanlar İnşaat Kavanium Gölcük'te;

1+1 daireler 61 bin liradan,

2+1 daireler 98 bin liradan,

3+1 daireler 121 bin 800 liradan,

4+1 daireler ise 145 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Körfez Kavanium'dan banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, proje kapsamında yer alan konutların Ağustos 2013'te teslim edilmesi planlanıyor.

Kavanium Körfez projesinde;kablolu ve dijital yayına uygun TV tesisatı, giriş kontrol ünitesi, otopark, dekoratif güvenlik duvarları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, diafon sistemi, çocuk oyun parkı bulunuyor.


444  5 586

http://www.kavanium.com

Ceren...