02 / 05 / 2024

Kavanlar Bağ Bahçe Yakacık Evleri adres

Kavanlar Bağ Bahçe Yakacık Evleri adres

2+1'den 4+1 bahçe dubleksine daire tipi seçenekleri bulunan ve 10 bloktan oluşan Bağ Bahçe Evleri Kavanlar İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Kavanlar Bağ Bahçe Evleri nerede?

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

Referans Bahçeşehir’de Efsane Hafta sonu kampanyası başlıyor!

Kiler GYO, Bahçeşehir projesi için 27-28-29 Kasım 2020 tarihlerinde “Efsane Hafta sonu kampanyası” başlatıyor.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kavanlar Bağ Bahçe Yakacık Evleri adres Haberi

Kavanlar Bağ Bahçe Yakacık Evleri adres

2+1, 3+1, 3+1 bahçe dubleksi ve 4+1 bahçe dubleksi daire seçenekleriyle 10 bloktan oluşan Bağ Bahçe Evleri 2016'da teslim edilecek.


2+1 daireler 535 bin TL ile 626 bin TL arasında, 3+1 daireler 670 bin TL ile 743 bin TL arasında, 4+1 bahçe dubleksi daireler 1 milyon 5 bin TL ile 1 milyon 115 bin TL arasında değişim gösteriyor.


Kavanlar Bağ Bahçe Yakacık Evleri nerede?

Kavanlar Bağ Bahçe Yakacık, TEM ve E-5'e 3 dakika, metroya 5 dakika, Kartal Adliyesi'ne ve hastaneye 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika ve Kartal, Pendik İskelelerine 12 dakika mesafede yer alıyor.


Yüzde 50 peşinat ödeyerek kalan tutar için 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje Bağ Bahçe Yakacık, daire fiyatlarının yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanma olanağı...