05 / 05 / 2024

Kavanlar

Kavanlar

Eski D-100 karayolu kenarında Başiskele ilçesi sınırları içinde yapımı süren ve mayıs ayında tüm birimleri ile hizmete açılması hedeflenen Symbol projesinde çatının parçalarını yerine yerleştiriyor.

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Armadakent 6'da yüzde 10+10 kampanyası!

Kocaeli'de Kavanlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Armadakent 6’da yüzde 10 + 10 kazanç kampanyası başladı...

Kavanya Koru'da yaz fırsatı! 60 ay 0 faiz!

Kocaeli'de 220 milyon TL bedelle Kavanlar tarafından hayata geçirilen Kavanya Koru'da fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede yaz fırsatı başladı...

Kavanya Koru basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi, Cengiz Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yavuz Kavan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Bostancı, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

Symbol AVM açıldı!

Kavanlar İnşaat tarafından yapılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi. 700 milyon liraya mal olan Symbol AVM, ilimizdeki en büyük AVM olarak dikkat çekiyor

Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı 3 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat'ın kente kazandırılan ve Avrupa'nın en görkemli karma projesi olan Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı Cengiz Kavan tarafından 3 Haziran'da toplantı ile yapılacak.

Kavanlar Beton sektördeki 15.yılını kutladı!

Kavanlar Beton, 15’inci kuruluş yıldönümünü Maşukiye Yayla Alabalık Tesisi’nde düzenlediği aile pikniği organizasyonu ile kutladı. Programa katılan çalışanlar unutulmaz bir gün geçirdi.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nin açılışı 11 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat tarafından 600 milyon dolar yatırımla projelendirilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziranda Kocaeli'de açılıyor..

Symbol AVM Kocaeli 11 Haziran'da kapılarını açıyor!

SYMBOL Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 11 Haziran'da kapılarını açacak. Kavanlar inşaat tarafından 600 milyon dolarlık yatırımla projelendirilen AVM, yaklaşık 200 bin metrekarelik bir alana sahip.

Kavanlar Haberi

Kavanlar

Symbol Projesi bünyesinde dev AVM, Hampton by Hilton Oteli, Medikal Park Hastanesi, kongre ve gösteri merkezi bulunuyor. Kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan projede, AVM bölümünün üzerini örtecek de çatının montajına başlandı. Bu amaçla şantiyeye getirilen 750 tonluk vinç monte edildi ve dün çatının üzerine oturacağı 100 tonluk çelik makaslardan ilki yerine konuldu. 


ÇATISI KAPATILIYOR


Kavanlar firmasının Symbol Yaşam Merkezi projesi içinde yer alan dev AVM binasının çatı montajı başladı. Avrupa'da kullanılan en büyük vinçlerden biri, inşaat alanında çatının parçalarını yerine...