19 / 05 / 2024

Kavanya Koru fiyatları

Kavanya Koru fiyatları

Lansmanının bugün yapıldığı Kavanya Koru projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Eston Şehir Koru villa fiyatları!

Eston Şehir Koru'daki villalara yüzde 10 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabiliyor. Eston Şehir Koru villa fiyatları 2 milyon 919 bin TL'den başlıyor. 

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları!

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10 peşinatla villa sahibi olunabiliyor.

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Kavanya Koru'da yaz fırsatı! 60 ay 0 faiz!

Kocaeli'de 220 milyon TL bedelle Kavanlar tarafından hayata geçirilen Kavanya Koru'da fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede yaz fırsatı başladı...

İzmit Kavanya Koru satış ofisi!

İzmit Kavanya Koru satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KVN Yapı A.Ş. tarafından İzmit Çayırköy bölgesinde hayata geçirilen projede lansman 8 Mayıs'ta gerçekleştirildi. 

Kavanya Koru iletişim!

KVN Yapı A.Ş. imzası ile İzmit Çayırköy bölgesinde inşa edilen Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı..

Kavanya Koru fiyat!

Kavanya Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı.

Kavanya Koru nerede?

1500 daireden meydana gelen Kavanya projesinin Kavanya Koru etabındaki 250 daire satışa çıktı. 2020 yılında teslim edilecek proje tam olarak nerede yer alıyor?

Kavanya Koru'nun lansmanı yapıldı! 195 bin TL'ye!

Lansmanının bugün yapıldığı Kavanya Koru projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Kavanya Koru iletişim!

Kavanya Koru iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Kavanya Koru basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Kavanya Koru ön satışta!

"Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan Kavanya Koru projesinde lansman öncesi ön satış avantajı sunuluyor..

Kavanya Koru fiyatları Haberi

Kavanya Koru fiyatları

Kavanlar Grubu şirketlerinden KVN Yapı A.Ş. İzmit Çayırköy bölgesinde hayata geçirilen geçireceği Kavanya projelerinin ilk halkası Kavanya Koru’yu satışa çıkardı. Proje 220 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

1.500 konutluk Kavanya projesinin Koru etabında 250 adet daire yer alıyor. Projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Projede vade farksız, kefilsiz ve bankasız 60 ay taksit avantajıyla Kocaeli’ de yine ilklerin firması Kavanlar ayrıcalığıyla yatırımcılara sunuluyor.

250 dairelik Kavanya Koru projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede ayrıca 50 bahçe dubleksi ve 50 çatı dubleksi de bulunuyor. Dairelerin alanları ise 72 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Çeşitli sosyal alanların yer aldığı Kavanya Koru projesinde yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, açık spor...