29 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul bornova projesi

Kavuklar Gayrimenkul bornova projesi

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 farklı proje ile İzmir'in çehresini değiştirirken, alışveriş merkezi Point Bornova Projesi'nin, ekimde açılacağı belirtildi.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

Turkcell'den İzmir Bornova'da 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş., İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkulü 80 milyon TL'ye satıyor...

Bornova'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Bornova ilçesi, Gürpınar Mahallesi, 22620 ada, 5 parselde yer alan 8 bin 27,04 metrekarelik gayrimenkulü 6 milyon 286 bin TL'ye icradan satıyor...

Bornova'da 6.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 6 milyon 205 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Bornova Erzene, Bornova Kazımdirik ve Bornova Egemenlik ilçelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 11 milyon 404 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi, Köyiçi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bornova'da 11 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 3 mahallesindeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor, 1 gayrimenkulü ise kiralıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bornova'da 16.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi, Pınarbaşı'nda yer alan İdare Binası ve Benzin İstasyonunu satıyor. Gayrimenkul için ihale 7 Haziran'da yapılacak..

Kavuklar'ın Bornova'daki 2 projesi satışa çıktı!

Kavurlar Grubu'nun İzmir Bornova'daki yer alan 2 projesi satışa çıktı. Projeler için 7 Haziran 2017 Çarşamba gününe kadar teklif verilebilecek.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi!

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi 206 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kavuklar Bornova'da teslimler Temmuz 2018'de yapılacak...

Kavuklar Gayrimenkul bornova projesi Haberi

Kavuklar Gayrimenkul bornova projesi

Otomotiv, akaryakıt, mürekkep, hazırbeton ve prefabrik gibi farklı sektörlerde yatırıma devam eden Kavuklar Grubıf nun en genç şirketi Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir'i yabancı yatırımcılar için çekim alam haline getirecek projelere imza atıyor. Mimaride fark yaratan tasarımları ve kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her türlü çöziimii sunan yaşam alanları, akıllı ofis binaları. alışveriş merkezi bulunan karma projeleri hayata geçiren Kavuklar, Bayraklı Tower ile uluslararası iş dünyasının güçlü markalarına ev sahipliğini yapıyor. 


Dünya markaları Point'le buluşacak Kavuklar'in inşa ettiği Point Bornova, 300 bin metrekarelik inşaat alanında yapılıyor. Üzeri açılır kapanır özelliği ile Türkiye'de ilk olma niteliği taşıyan, İzmir'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olacak olan Point Bornova, ekim ayında kapılarını müşterilerine açacak. 


Point Bornova, 'Dünya Burada Buluşuyor' sloganı ile pek çok dünya markasını İzmirli'nin...