29 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul izmir projeleri

Kavuklar Gayrimenkul izmir projeleri

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’e değer katacak 3 farklı proje ile toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor

Kavuklar Gayrimenkul'den İzmir'e 1,5 milyar TL'lik yatırım!

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 farklı proje ile İzmir'in çehresini değiştirirken, alışveriş merkezi Point Bornova Projesi'nin, ekimde açılacağı belirtildi.

İzmir'e 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım!

EGE Bölgesi'nin büyüme ve gelişme sürecinde İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getirdi.

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e beş yılda 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkulün ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış getirdi

Kavuklar Gayrimenkul 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

İzmir'in en güvenilir projelerini hayata geçiren Kavuklar Gayrimenkul, 5 yıl içinde gerçekleştirdiği 600 milyon dolarlık yatırımları ile İzmir'e değer katmaya devam ediyor ve İzmir'in büyümesine yardımcı oluyor.

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Florya Gayrimenkul İzmir Konak projesinin ÇED toplantısı 18 Ekim'de!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.,İzmir Konak ilçesi Ankara Caddesi üzerinde İzmir Konak Karma projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Kavuklar Bornova İzmir'de 28 ay sıfır faiz!

Kavuklar Bornova İzmir'de 28 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Kavuklar Bornova Evleri'nde daire fiyatları 180 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

Point Bornova, Altındağ'daki konut fiyatlarını artırdı!

Yaptıkları her proje ile bölgenin değerini artırdıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova'nın açılmasıyla birlikte ilçenin Işıkkent bölgesindeki evler 10 kat değerlendi" dedi.

Kavuklar Bornova'da sevgililer günü kampanyası başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek.

Kavuklar Bornova İzmir satış ofisi!

Kavuklar Bornova İzmir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kavuklar Bornova Evleri İzmir'de daire teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor. Projede 1.160 daire olacak...

Kavuklar Gayrimenkul izmir projeleri Haberi

Kavuklar Gayrimenkul izmir projeleri

Otomotiv, akaryakıt, mürekkep, hazırbeton ve prefabrik gibi farklı sektörlerde yatırıma devam eden Kavuklar Grubu’nun en genç şirketi Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 büyük proje ile İzmir’in çehresini değiştirecek.


Ofisten, konuta, alışveriş merkezinden rezidansa kadar pek çok ihtiyaca yönelik fark yaratan projeler geliştiren Kavuklar Gayrimenkul, yıl sonuna kadar İzmir’e toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapmış olacak.


40’a yakın marka ilk kez Kavuklar ile İzmir’e geliyor

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’i yabancı yatırımcılar için çekim alanı yapacak projelere imza atıyor. Mimaride fark yaratan tasarımları ve kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her türlü çözümü sunan yaşam alanları, akıllı ofis binaları, alışveriş merkezi bulunan karma projeleri hayata geçiren Kavukar, Bayraklı Tower ile uluslararası iş dünyasının güçlü markalarına ev sahipliğini yapıyor.


Kavuklar, son olarak inşaatı devam eden Point Bornova projesinde yer alan...