17 / 05 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul telefon

Kavuklar Gayrimenkul telefon

EGE Bölgesi'nin büyüme ve gelişme sürecinde İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getirdi.

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e beş yılda 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkulün ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış getirdi

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 

İş GYO santralinin telefon numarası değişti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı santralinin telefon numarası 0850 724 23 50 olarak değiştirildi. 

24 Gayrimenkul Flat 24 satış ofisi!

Karma konseptte tasarlanan 24 Gayrimenkul Flat 24 projesi Halkalı inşa edilecek. 24 Gayrimenkul Flat 24 satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Nef Bahçelievler projesi telefon!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi .023 konut ve 14 ticari birimden meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi telefon...

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

Avcılar 3S Kale telefon numarası!

İstanbul Avcılar'da 3S Kale Gayrimenkul'ün inşa edeceği yeni projede detaylar belli oldu. Avcılar 3S Kale telefon numarası 0 212 502 90 40 olarak belirlendi.

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

Kavuklar Gayrimenkul telefon Haberi

Kavuklar Gayrimenkul telefon

EGE Bölgesi'nin büyüme ve gelişme sürecinde İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkulün ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getirdi. 

Yüzde 94 doluluk oranıyla yatırımcıların en çok tercih edilen adresi olmaya devam eden, İzmir'in en akıllı ve en kullanışlı binası Bayraklı Tower, yatırımcıların taleplerini canlı tutan çalışma sistemiyle fark yapmaya devam ediyor. 

Yaşam, eğlence, spor, alışveriş deneyimlerini birarada sunan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kısa sürede gösterdiği satış başarısı ise Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin İzmir'de yapacağı yeni yatırımlara yön veriyor. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği Bayraklı Tower ve Ege Suits projesinin ardından 2015 yılının dördüncü çeyreğinde tamamlanacak olan, 350 milyon dolar yatırımla AVM...