15 / 05 / 2024

Kavuklar Gayrimenkulden 600 milyon dolarlık yatırım

Kavuklar Gayrimenkulden 600 milyon dolarlık yatırım

İzmir'in en güvenilir ve en kaliteli projelerine imza atan Kavuklar Gayrimenkul, 5 yıl içinde gerçekleştirdiği 600 milyon dolarlık yatırımları ile İzmir'e değer katmaya devam ediyor...

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Gayrimenkulden çekilen yatırımlar arttı!

MIPIM 2019'da konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut "Gayrimenkulden çekilen yatırımlar artıyor'' diye konuştu. 

Gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Türkiye’de paradan para kazanılırdı, faiz, borsa, gayrimenkul yüksek kazanç kapılarıydı. Peki, gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Fitch ikisi gayrimenkulden 7 şirketin notunu düşürdü!

Fitch Ratings, 13 Temmuz'da Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunu BB'ye indirmesinin ardından 11 Türk şirketinin notlarını da gözden geçirdi. Fitch, ikisi gayrimenkulden 7 şirketin notunu düşürdü...

Milyonerler varlıklarını gayrimenkulden elde ediyor!

BDDK verilerinde milyonerlerin yüzde 80'den fazlasının varlıklarını gayrimenkulden elde ettikleri belirtildi..

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

Leasingciler gayrimenkulden çok yatırımları finanse etmek istiyor!

Yatırımın finansmanında kullanılan makine leasinginin payı yerinde saydı. Leasingciler ise gayrimenkulden çok yatırımları finanse etmek istediklerini söylüyor.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kavuklar Gayrimenkulden 600 milyon dolarlık yatırım Haberi

Kavuklar Gayrimenkulden 600 milyon dolarlık yatırım

İzmir'in en güvenilir ve en kaliteli projelerine imza atan Kavuklar Gayrimenkul, 5 yıl içinde gerçekleştirdiği 600 milyon dolarlık yatırımları ile İzmir'e değer katmaya devam ediyor.


Ege Bölgesi’nin büyüme ve gelişme sürecinde İzmir’in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkul ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken; Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor.


Yüzde 94 doluluk oranıyla yatırımcıların en çok tercih edilen adresi olmaya devam eden İzmir'in en akıllı ve en kullanışlı binası Bayraklı Tower, yatırımcıların taleplerini canlı tutan çalışma sistemiyle fark yaratmaya devam ediyor. 'Yaşam-Eğlence-Spor-Alışveriş' deneyimlerini bir arada sunan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kısa sürede gösterdiği satış başarısı ise Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin İzmir'de yapacağı yeni yatırımlara...