07 / 05 / 2024

Kavuklar GY

Kavuklar GY

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Kavuklar GY, "bahar kampanyası" ile Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

Seb Gy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb Gy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Acar tarafından kuruldu.

Alba Gy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Gy İnşaat Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Enver  Albayrak ve Birsen Baraz tarafından kuruldu.

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Uysal tarafından kuruldu.

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Ali Deniz tarafından kuruldu.

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Karakaş tarafından kuruldu. 

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

TMSF, Kavuklar'dan ev alanları mağdur etmeyecek!

İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Kavuklar Holding'den daire alanlara 'Kayyum Heyeti'nden müjde geldi.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Kavuklar GY Haberi

Kavuklar GY

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Bugün sona erecek Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu Kavuklar GY karşılıyor. Peşin alımlarda yüzde 18 indirim uygulanan projede, ayda 1500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. 

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım. geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor. Bugün sona erecek 'Balıar Kampanya'sı banka kredili satışlarda geçerli. 

BUGÜN SON GÜN 

Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih M. Topaloğlu; "Yaz aylarından itibaren 'Konut Alımına Devlet Katkısı' uygulanmaya başlanacak. Biz İzmir'e ve İzmirliye değer katma sorumluluğumuzla bu katkıyı Kavuklar GY olarak şimdiden hayata geçirmeye başlıyoruz. Daha iyi bir yaşamı hakeden İzmirliler için peşinatın yüzde 10'unu Kavuklar...