09 / 05 / 2024

Kavukların faaliyet alanları

Kavukların faaliyet alanları

2010 yılına kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Metehan Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacak! TOKİ ve MTA'dan iş birliği!

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika detayları peş peşe açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Utopya Turizm İnşaat'ın faaliyet raporu yayınlandı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik A.Ş., faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal rapor yayınlandı. 

Kentsel dönüşüm alanlarında 521 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, riskli alanlar ve riskli yapıların bulunduğu kentsel dönüşümün alanlarında yılın 10 ayında 521 milyon lira kira yardımı yapıldı.

Haliç Finansal Kiralama'nın faaliyet izni iptal edildi!

BDDK tarafından Haliç Finansal Kiralama'nın talebi doğrultusunda faaliyet izninin iptal edilmesi kararı verildi...

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Univa’nın ticari alanları satışa çıktı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışı başladı. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

Riskli kentsel dönüşüm alanları tespit edilmeli!

42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Öncelikli en riskli kentsel dönüşüm alanları ve binaları hızlıca tespit edilmeli'' diye konuştu.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Kavukların faaliyet alanları Haberi

Kavukların faaliyet alanları

Akarkayıt, otomotiv, inşaat, beton, .prefabrik, gayrimenkul geliştirme, tuning, matbaa mürekkep, sigortacılık, tarım ve hayvancılık olmak üzere birçok alandaki faaliyetleri ile dikkat çeken firmalardan biri olan Kavuklar, son yıllarda gayrimenkul geliştirme alanında gerçekleştirdiği önemli yatırımlarla dikkat çekiyor. 


2006 yılında inşaat sektöründeki çalışmalarım bir üst boyuta taşıyarak, "gayrimenkul geliştirme" firması olarak yollarına devam etme kararı aldıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'de gayrimenkul geliştirme alanındaki prestijli yatırımlarını, yeni projelerle arttıracaklarını söyledi. 


2010 yılma kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz. 


Bayraklı Tower'da da birçok ilke imza attık. Ofis ve yaşam konseptini bir arada sunan İzmir'in en akıllı binası Bayraklı Tower, bittikten 10 ay sonra yüzde...