03 / 05 / 2024

Kaya Çilingiroğlu nerede oturuyor

Kaya Çilingiroğlu nerede oturuyor

Üç ay önce "anlaşmalı" olarak boşanan Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç çiftinin evlerini ayırmadığı ortaya çıktı. Çiftin, Kemerburgaz’daki kiralık villada birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Feraye Tanyolaç'ın kira dilekçesi şaşırttı: 'Ölümle burun burunayım; fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi!

Bebek’te kiracı olduğu evin kirasının 80 bin TL olması için mahkemeye verilen Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın dilekçesi şaşırttı. Tanyolaç, 'Fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi ve yıkılma riski çok yüksek, doğalgazı olmayan, çöp manzaralı evde oturduğunu söyledi.

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

14 Mayıs’ta hangi siyasi parti liderleri nerede oy kullanacak? Liderler hangi okulda, nerede oy kullanacak?

14 Mayıs seçim günü gittikçe yaklaşırken, Hangi parti lideri nerede oy kullanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hangi okulda oy kullanacak? Kemal Kılıçdaroğlu nerede oy kullanacak? Bu soruların merak edilen yanıtları!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Duenord İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Duenord İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çilingiroğlu tarafından kuruldu.

Ahu Aysal Kerimoğlu 30 milyon TL'ye yalı aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Ekrem İmamoğlu kendisinin, eşinin ve babasının mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kendisiyle eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’nun mal varlıklarını açıkladı...

Zehra Çilingiroğlu mimar olacak!

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu geçtiğimiz yıl Londra'ya yerleşmiş ancak adaptasyon sorunu yaşadığı için Türkiye'ye geri dönmüştü. Zehra Türkiye'de mimarlık okuyor. 

Kaya Çilingiroğlu nerede oturuyor Haberi

Kaya Çilingiroğlu nerede oturuyor

Kaya Çilingiroğlu’nun son dönemde işlerinin iyi gitmediği, eski eşi Hülya Avşar’ın da kendisine iş aradığı iddia edilmişti.


Avşar kızı bu iddiaları net bir dille yalanlamıştı.


Evliliklerinden "Kaya" adında bir erkek çocukları bulunan Tanyolaç - Çilingiroğlu çifti, hâlâ Kemerburgaz’daki kiralık villada birlikte yaşamaya devam ediyor.


Çift, 3 ay önce tek celsede "anlaşmalı" olarak...